Yıllık Apple Arcade üyeliği başladı - Haberler - indir.com

Yıllık Apple Arcade üyeliği başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-18 07:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Teknoloji devi Apple’ın her ay abonelik ücreti olarak sunmuş olduğu oyun servisi Apple Arcade için yeni gelişmeler yaşandı. Ücretini her ay ödemek istemeyenler için şirket yıllık olarak daha tasarruflu ödeme planını sundu. Apple Arcade, bildiğiniz üzere Apple’ın iOS 13 işletim sistemi ile beraber sunmuş olduğu bir oyun aboneliği diyebiliriz. Şirket ilk tanıtım esnasında aylık olarak bazı planlar sunarken, şimdi ise bu ödeme planları genişletiliyor. Mobil oyun dünyasına yeni Arcade servisi ile hızlı bir giriş yapan şirket, bu platformda 100’den fazla özel yapım oyun ve içeriği sunmayı sürdürüyor. Apple’ın aylık abone sistemine sahip olan Apple Arcade servisi içerik zenginliği olarak geliştirilmeye devam edilirken, abonelik tarafında da bazı geliştirmeler yapılıyor.

Apple Arcade İçin Yıllık Ücretlendirme Geldi

Apple Arcade servisine gelecek oyunlar belli olmaya başladıApple Arcade servisine gelecek oyunlar belli olmaya başladı

iPhone satışlarında düşüş sonrasında şirket bu gelir kaynağını önlemek için Apple’ın çevrim içi servislerine yönelik ağırlığını vermeye başlamış durumda. Apple TV+ ve Apple News+ gibi birçok yeni hizmeti ile beraber Apple Arcade de sunan şirketin abonelik hizmetlerinde kullanıcılara esneklik tanıdığı biliniyor. Bu noktada Apple Arcade, aylık abonelik karşılığında kullanıcılara birçok ücretsiz oyun ve oyun içi eşyalar sunuyor. Apple Arcade’in aylık abonelik fiyatı 4.99 dolar olurken buda ülkemizde 34.99 TL gibi bir fiyata tekabül ediyor. Yıllık abonelik ise oyuncuları her ay ödeme yapmaktan kurtaracağı gibi, aylık ödemeye göre daha tasarruflu rakamlar sunuyor.

Apple Store mağazasındaki abonelikler bölümüne eklenen söz konusu yıllık abone seçeneğinde 49.99 dolarlık bir fiyatı görüyoruz. Bu noktada 10 aylık ücret ile 2 ayınızı ücretsize getirmiş olacaksınız. Dolar bazında ülkemizde ise bu rakamın yıllık 349.99 TL olarak gelmesi bekleniyor. Henüz ülkemizde yıllık ödeme planı aktif olmazken, yakın zamanda aktif olması bekleniyor.


Apple Arcade Türkiye’de! İşte Apple Arcade fiyatı ve Apple Arcade oyunlarıApple Arcade Türkiye’de! İşte Apple Arcade fiyatı ve Apple Arcade oyunları
Apple Arcade'in öne çıkan özellikleriApple Arcade'in öne çıkan özellikleri

PAYLAŞ