Yerli Yansıma ve Aksiyon Oyunu Mirroland - Haberler - indir.com

Yerli Yansıma ve Aksiyon Oyunu Mirroland

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mobil dünyada Türk geliştiricilerinin önlemez yükselişi sayesinde her geçen gün yepyeni uygulama ve oyunlar uygulama mağazalarında yerini alıyor. Bunlardan birisi de yansıma ve aksiyon oyunu Mirroland.

Karabük Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği'nde Araştırma Görevlisi olarak çalışan Kadir İleri tarafından geliştirilmiş olan Mirroland, Android telefon ya da tabletinizde oynayabileceğiniz son derece eğlenceli bir aksiyon oyunudur. Geliştiricinin 3 aylık çalışması sonucu ortaya çıkan oyunda 80 bölüm bulunmakta ve her bölümde birbirinin aynısı ancak simetrik olan iki farklı alan yer almakta.

Mirroland indir

Oyundaki amacınız ise ekranda bulunan simetrik iki bölüm üzerindeki dişli, canavar ve sivri uçlara yakalanmadan oynadığınız bölümü bitirebilmek. Başlangıçta kolay gibi görünse de ilerleyen seviyelerde bir hayli zorlaşan oyunda ayrıca kendi bölümünüzü tasarlayabilir ya da diğer oyuncuların tasarladıkları bölümleri oyun içerisine dahil ederek oynayabilirsiniz.

Geliştirme sürecinde Framework olarak Andengine-GLES2-AnchorCenter'ın kullanıldığı oyunda fizik motoru olarak da Box2d tercih edilmiş. Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Mirroland'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ