Yerli Sosyal Etkinlik Keşif Uygulaması: Event Hat - Haberler - indir.com

Yerli Sosyal Etkinlik Keşif Uygulaması: Event Hat

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Çevrenizde yapılacak olan hiç bir konseri ya da etkinliği kaçırmak istemiyor veya daha önce adını bile duymadığınız etkinliklerden haberdar olmak istiyorsanız Event Hat uygulamasını mutlaka iPhone'unuzda bulundurmalısınız.

Yerli girişim firması GET Bilişim tarafından hazırlanan ve kullanıcıların çevrelerinde olan biten etkinliklerden haberdar olabilmelerini sağlayan Event Hat'ı sosyal etkinlik keşfetme uygulaması olarak adlandırabiliriz.

Event Hat

Uygulama üzerinden gideceğiniz etkinlikleri hashtag'ler aracılığıyla kolaylıkla bulabilir, etkinlikleri tarih sıralamasına göre listeleyerek telefonunuzda bulunan takvime taşıyabilir ve aynı zamanda ağınızda bulunan arkadaşlarınızla karşılıklı olarak etkinlik paylaşımları yapabilirsiniz. Ayrıca beğendiğiniz etkinlikleri işaretleyerek bunları sadece tek bir tuş yardımıyla Facebook ve Twitter üzerinden paylaşabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak kendi posterinizi oluşturarak yayınlamanıza imkan tanıyan Event Hat sayesinde, Facebook üzerindeki etkinlik bildirimlerini kovalamanıza gerek kalmadan en son etkinliklerden ilk siz haberdar olabileceksiniz.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone telefonunuzda kullanabileceğiniz sosyal etkinlik keşif uygulaması Event Hat'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ