Yerli Sesli Mesajlaşma Uygulaması: Tolkito - Haberler - indir.com

Yerli Sesli Mesajlaşma Uygulaması: Tolkito

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Arayüz ve fonksiyonellik bakımından Snapchat benzeri bir uygulama olarak karşımıza çıkan Tolkito, arkadaşlarınıza ücretsiz olarak sesli mesajlar göndermenizi sağlayan bir sohbet uygulamasıdır.

İstanbul merkezli mobil uygulama geliştiricisi Magis Technology bünyesinde Can Abacıgil tarafından iOS sistemli mobil cihazlar için geliştirilmiş olan uygulama sayesinde 13'er saniye uzunluğunda sesli mesajlarınızı kayıt ederek arkadaşlarınıza hızlı bir şekilde gönderebilirsiniz.

Tolkito

Gönderilen sesli mesajların sadece bir kere dinlenmesine izin veren ve şu ana kadar 5 bin kullanıcı sayısına ulaşan uygulamayı kullanabilmeniz için Facebook hesabınız ya da Tolkito platformu üzerinden üye olmanız gerekmekle beraber arkadaşlarınızı bulmak için kullanıcı adı ya da e-mail adresini yazmanız gerekiyor. Bu sayede arkadaşlarınız ya da diğer kullanıcılara kolay bir şekilde ulaşarak iletişim kurabiliyorsunuz.

Walkie-talkie tarzında bir iletişim aracı olarak kullanabileceğiniz Tolkito uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone telefonunuza indirebilir ve ücretsiz sesli mesajlaşmanın keyfini çıkarabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ