Yerli Şekil Eşleştirmeli Bulmaca Oyunu: Shapes (Video) - Haberler - indir.com

Yerli Şekil Eşleştirmeli Bulmaca Oyunu: Shapes (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

İstanbul merkezli Astronot Games girişimi tarafından geliştirilen Shapes, alışılagelmiş sıkıcı eşleştirme oyunlarından farklı olarak şekil eşleştirmeye odaklanmış eğlenceli bir puzzle bulmaca oyunudur.

Renkli olduğu kadar eğlenceli bir arayüzle gelen oyunda amacınız; ekrana gelen farklı renklerdeki şekilleri birbirleriyle eşleştirerel yok etmek olacak. Eşleştirme yaptığınızda puan kazandığınız oyunda herhangi bir can sınırlaması da yok. Yani oyunda canınız hiç bitmiyor.

Shapes

Sıkıcı oyun unsurlarından arındırılmış bir eşleştirme ve bulmaca oyunu deneyimi sunan Shapes, şekillerin yanı sıra satır ve sütunları sürükleyerek oynanabilen farklı deneyim sunuyor. Ayrıca oyunda ''Zamana karşı'' ve ''Hamleli'' olmak üzere iki farklı oyun modu bulunuyor.

Ardı arkasına yapacağınız kombolarla daha yüksek puanlar da kazanabileceğiniz oyun ücretsiz sunuluyor. Ancak oyun içi satın alma seçenekleri de oyunda yerini almış durumda. Reklamdan gelir elde eden yapımda bu reklamları izleyerek puanınızı arttırmanızda mümkün.

Android ve iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz Shapes adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Bulmaca Oyunu Shapes Tanıtım Videosu


PAYLAŞ