Yerli Puzzle-Platform Oyunu TripTrap Yayınlandı - Haberler - indir.com

Yerli Puzzle-Platform Oyunu TripTrap Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Dünya üzerinde 25 milyon kişi tarafından indirilerek popüler olan mobil oyun iSlash'ın yapımcısı ve yerli oyun geliştiricisi Duello Games, puzzle-platform türündeki yeni oyunu TripTrap'ı oyun severlerin indirmesine sundu.

iSlash oyunu sayesinde küresel anlamda tartışılmaz bir başarı elde eden şirket bu başarının akabinde Bellyfish'i oyun severlere sunmuş ve bugün itibariyle de yeni oyunu TripTrap ile oyun severlere son derece keyifli ve aynı zamanda zorlayıcı bir oyun deneyimi yaşatmayı vaat ediyor. Oyundaki temel amacınız; karnı bir hayli aç olan Ched isimli sevimli fareyi yöneterek farklı alanlar üzerinde bulunan peynirlere ulaşmasını sağlamak ve bir sonraki bölüme geçmek olacak. Göründüğü kadar kolay olmayan bölümlere sahip olan oyunda peynirleri topladıkça sizi daha da zorlayacak ve kafanızı karıştıracak puzzle bölümleri ile sevimli fareyi peynirlere ulaştırmak için zorlanabilirsiniz.

TripTrap Oyunu

8 aylık çalışma sonucunda geliştirilen oyunda, oyun içi sesler ve müzikler yurt dışındaki bir stüdyoda hazırlanmış ve oyun motoru olarak da Cocos2D kullanılmış. Karakter animasyonları için şirket dışından bir animatör ile çalışılan oyunda mutfak, oturma odası, spor odası ve garaj adını taşıyan 4 oda ve toplam 80 bölüm sizleri beklemektedir. Apple Store üzerinde 0.99 USD fiyat etiketi ile kullanıcılara sunulan TripTrap, oyun içerisinde yer alan uygulama mağazasında bazı bölümlerdeki engelleri aşmak ve düşmanlardan korunmak için özel olarak tasarlanmış olan araçları oyun içi satın alma yolu ile sizlere sunmaktadır. 

Duello Games tarafından başta TripTrap olmak üzere iSlash ve Bellyfish oyunlarını sitemiz üzerinden mobil cihazınıza indirebileceğiniz gibi TripTrap Oyun Videosu'nuda aşağıdan izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ