Yerli Oyunlar Playstore'da Tatile Özel İndirime Girdi - Haberler - indir.com

Yerli Oyunlar Playstore'da Tatile Özel İndirime Girdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-28 15:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Playstore, Türkiye'de geliştirilen yerli oyunları, oyunseverler ile buluşturmaya devam ediyor. Bu konu içinde yerli oyun kataloğunu genişleten Playstore, yarıyıl tatili sırasında bu kategorilere yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Yarıyıl tatil kampanyası kapsamında en uygun fiyatlarla sunulan bu yerli oyunlara, internet faturasına ilave olarak 12 aya varan taksitler ile ulaşabileceksiniz.

Call of Duty, son 10 yılın en çok satan konsol oyunu oldu

2019'da Nintendo Switch'e hangi oyunlar gelecek?2019'da Nintendo Switch'e hangi oyunlar gelecek?

Yerli Oyunlar Playstore'da Tatile Özel İndirime Girdi

Türk Telekom'un dijital oyun platformu olan Playstore, Türk oyun sektörünün gelişimine destek vermesi amacı ile yarıyıl tatiline özel olarak yüzde 50'lik bir indirim kampanyası başlattı. 4 Şubat tarihine kadar geçerli olacak olan bu kampanya, yerli oyunların daha çok satılmasını sağlayacak. Türkiye'de oyun ihracatı şampiyonu olan Mount and Blade serisinin yanında Kristal Piksel Video oyun ödüllerinden de Tasarımı ödülü alan ve oyun severlerin büyük bir beğenisini kazanan platform oyunu Remnants of Naezith, Yenilikçilik ödülünü alan eğlenceli ve baş döndüren dünyaya sahip oyun Swaps and Traps, Gelecek Vaadeden Geliştirici ödülünü alan, Wildwolf, Yılın Oyunu ödülünün sahibi Conarium, Görsel ve İşitsel Sanat ödülü alan No70: Eye of Basir, Oyun Tasarımı ödülü alan Alchemist's Castle oyunlarının yanı sıra FPS tabanlı savaş oyunu olan Soldiers of the Universe, hikayesi ile benzerlerinden ayrılan hayatta kalma oyunu Soul Searching, psikolojik gerilim türünün iyi bir örneği Morphine, adından söz ettiren Monochroma ve yine FPS tabanlı savaş oyunu Dark Raid, şu anda indirimli bir şekilde alınabilir durumda.

Bu kampanya dahilinde oyunseverler, birçok oyunu indirimli bir şekilde satın alabilirler. Ayrıca bu fiyatların yanı sıra oyunları internet faturasına ek 12 aya varan taksit seçenekleri ile de alabilirler. Bu indirimli yere buradan ulaşabilirsiniz.


Twitter'da 2018'de En Çok Dikkat Çeken Oyunlar Açıklandı!Twitter'da 2018'de En Çok Dikkat Çeken Oyunlar Açıklandı!
BİM'den oyuncuları heyecanlandıran kampanya!BİM'den oyuncuları heyecanlandıran kampanya!
Crytek ve Improbable ortaklığında yeni bir oyun geliyorCrytek ve Improbable ortaklığında yeni bir oyun geliyor

PAYLAŞ