Yerli Osman Gazi oyunu Steam mağazasında - Haberler - indir.com

Yerli Osman Gazi oyunu Steam mağazasında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-21 17:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Tekfur kalelerine akınların düzenlendiği ve yavaş yavaş Osmanlı İmparatorluğunun temellerinin atıldığı Osman Gazi oyunu, mobil platform sonrasında PC tarafındaki yerini aldı. Yılın ilk aylarında mobil platformlar için mağazadaki yerini alan Osman Gazi oyunu artık PC için de Steam’deki yerini aldı. PC’de de oynanacak olan bu yeni Osman Gazi oyunu, Umuro Games tarafından Steam’da dağıtılmaya başlandı.

Umuro Games uzun bir süredir Türk tarihi ile alakalı oyunlar yapıyor. Bugüne kadar 10 milyondan fazla kişiye ulaştığını da belirtelim. Osman Gazi oyunu ise ilk olarak mobil platformlar için sunulmuştu. Yakın bir zamanda ise PS4 ve Nintendo Switch platformlarında da bu yeni oyunu göreceğiz.

Steam yeni sohbet filtreleme özelliği ile küfürlere önlem alıyorSteam yeni sohbet filtreleme özelliği ile küfürlere önlem alıyor

Osman Gazi, Steam’deki yerini aldı

Yapımcının diğer oyunları gibi Osman Gazi de kılıç sallama ve ok atma mekaniği ile ilerliyor. Gerçek olaylardan esinlenen bu oyunda savaş tekniklerini öğrenerek işe başlıyorsunuz. Çeşitli görevler ile dönemin tekfur kalelerine baskınlar yaparak ganimetler elde ediyorsunuz. Tarihin akışına göre oynanan oyunda Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerini yavaş bir şekilde atarak ilerlemeye devam ediyorsunuz.

Nitekim iyi grafiklere ve görsel bir atmosfere sahip olan Osman Gazi oyunu ekran üzeri kontrollere sahip durumda. Karşılaştığınız görevlere göre aksiyon ikonları değişiyor. Türün rakipleri kadar üst seviye olmasa bile iyi bir grafik performansına sahip olan oyun 25 Eylül tarihine kadar 7.49 TL fiyatla satışta olacak.


EA Play Steam yayınlandığı gibi zamlandıEA Play Steam yayınlandığı gibi zamlandı
Steam'de yer alan en iyi ücretsiz yarış oyunlarıSteam'de yer alan en iyi ücretsiz yarış oyunları

PAYLAŞ