Yerli Mobil Sosyal Ağ Uygulaması: SocialEyes - Haberler - indir.com

Yerli Mobil Sosyal Ağ Uygulaması: SocialEyes

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Sosyal ağlardaki kullanıcı sayısı bakımından dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer alan Türkiye'de, bu alandaki girişimlerde gün geçtikçe artıyor. SocialEyes'de bu alandaki en yeni ve en yenilikçi sosyal ağlardan birisi.

Uygulama üzerinde bulunan haritaya bakarak diğer kullanıcıların ya da arkadaşlarınızın herkese açık olarak yaptıkları paylaşımlara anlık olarak ulaşabilmenize olanak tanıyan SocialEyes, klasik sosyal ağlardaki gibi fotoğraf ve yazılı paylaşımların yanı sıra uygulama üzerinden 'durum bildirimleri' yapılabilmesini de sağlıyor.

Socialeyes

Can Kağıtçıbaşı ve Uğur Atar tarafından lokasyon tabanlı hazırlanan sosyal ağ'da paylaşım yapmak isteyen kullanıcılar, bulundukları konumu bildirmek zorunda. Bu özellik bazı kişileri ağın kullanımından uzak tutacak olsa da lokasyon zorunluluğu bu uygulamada bulunan en temel özellikler arasında yer alıyor.

Facebook ve Twitter bağlantılarıyla diğer ağlar üzerinde de paylaşım yapılmasına izin veren uygulama sayesinde ayrıca diğer kullanıcıların ya da arkadaşlarınızın haber akışlarını da görüntüleyebilir ve arkadaşlarınızın dışında diğer kullanıcılara alışveriş, sinema, tiyatro, yemek ya da farklı etkinlikler için sanal olarak eşlik edebilirsiniz.

Şimdilik sadece iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen SocialEyes uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak cihazlarınıza indirebilirsiniz. 





PAYLAŞ