Yerli Mobil Oyun Pop to Save, App Store'da Yayınlandı - Haberler - indir.com

Yerli Mobil Oyun Pop to Save, App Store'da Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

İki kurucu ortaktan oluşan Gamebrain ekibi tarafından geliştirilmiş ve eğlenceli hikayesi ile fizik tabanlı bir bulmaca oyunu olan Pop to Save, iOS kullanıcıları için App Store'da ücretsiz olarak yayınlandı.

Geçen yıl Microsoft tarafından düzenlenen Dev2Win etkinliğinde birincilik kazanarak geliştirme sürecinin hızlandırıldığı oyun bugün itibari ile Apple Store'da yayınlanarak sabırsızlıkla bekleyen oyun severlere ücretsiz olarak sunulmuş durumda.

Kısaca Pop to Save oyunundan bahsedecek olursak; Unity üzerinde hazırlanmış fizik tabanlı bir puzzle bulmaca oyunu olmasının yanı sıra 3 farklı paket halinde gelen ve 72 seviyenin bulunduğu oyunda hedefiniz karşınıza çıkan bulmacaları çizgiler çizerek ve parçacık fiziğini kullanarak çözmenizi amaçlıyor. Ayrıca oyun İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca ve Türkçe dil desteğini de kullanıcılarına sunuyor.

Kaliteli grafikleri, eğlenceli oyun içi sesleri ve kolay oynanabilirliği ile dikkat çeken yerli mobil oyun Pop to Save için hazırlanan oynanış videosunu aşağıda izleyebileceğiniz gibi oyunu iPhone ve iPad cihazlarınıza sitemiz üzerinden indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.




Pop to Save Oynanış Videosu


PAYLAŞ