Yerli Kule Savunma Oyunu: Ottomania (Video) - Haberler - indir.com

Yerli Kule Savunma Oyunu: Ottomania (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Türk geliştiriciler tarafından mobil platformlar için hazırlanmış olan Ottomania, Osmanlı ordularına komuta ederek kıtaları yeniden fethetmek için mücadele edeceğiniz oldukça eğlenceli bir kule savunma oyunudur.

Alanında uzman 6 kişilik bir ekiple İsmail Özkan ve AGMLab tarafından kurulan Arctic Camel Games girişimi tarafından 6 aylık bir çalışma sonucunda ortaya çıkarılmış olan oyunda Osman Bey, Fatih Sultan Mehmet ve Kanuni Sultan Süleyman önderliğindeki birbirinden çılgın Osmanlı askerlerine komuta ederek, Anadolu topraklarını korumanız ve genişletmeniz gerekiyor.

Ottomania

İlerledikçe padişahların yerine geçeceğiniz oyunda Gülleci, Hazerfen, Yeniçeri, Batta Gazi gibi destansı kahramanların yardımıyla düşmana karşı mücadele edebilirsiniz.

Son derece kaliteli görselleri ve oyun içi sesleriyle dikkatimizi çeken oyun Türkçe ve İngilizce dil desteğine sahip olup, önümüzdeki günlerde Rusça dil desteğine de kavuşacak.

İlerleyen günlerde Android sürümünün de yayınlanacağı bilgisini aldığımız Osmanlı temalı kule savunma oyunu Ottomania'yı oynamak için 1.99 TL ücret ödemeniz gerekiyor. Oyunu aşağıdaki bağlantı üzerinden iPhone cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ