Yerli Konum Paylaşma Uygulaması: Tosbaa - Haberler - indir.com

Yerli Konum Paylaşma Uygulaması: Tosbaa

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Türk uygulama geliştiricileri tarafından hazırlanan mobil uygulamalara her geçen gün bir yenisi eklenmekte ve çoğu da popüler bir yere sahip olmaktadır. İşte bunlardan birisi de gerçek zamanlı konum bilgisi paylaşımına imkan tanıyan Tosbaa.

Tosbaa oldukça basit tasarlanmış ancak son derece kullanışlı bir konum paylaşma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Türk geliştiriciler tarafından hazırlanmış olan bu uygulama üzerinden öncelikle telefon numaranızı kullanarak sisteme üye olmanız ve sonrasında ise servisi kullanan diğer arkadaşlarınızın konumunu bir harita üzerinden takip edebilme imkanına sahip oluyorsunuz.

Tosbaa

Harita, Arkadaşlarım ve Ayarlar olmak üzere 3 ana menünün bulunduğu uygulamada konum bilginizi paylaşmak ve arkadaşlarınızın konum bilgisini görebilmek için Harita, takip etmek istediğiniz arkadaşlarınızı seçmek için Arkadaşlarım ve uygulamanın konum bilginizi arka planda paylaşması için gereken izinleri vereceğiniz Ayarlar menüsünü kullanabilirsiniz.

Sosyal paylaşım özelliğine henüz sahip olmayan ancak temel konum paylaşım imkanını bulabileceğiniz Tosbaa uygulamasında herhangi bir reklam bulunmamaktadır. Uygulamayı Android cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ