Yerli Geliştiricilerden Kelime Oyunu: Kelimetrik - Haberler - indir.com

Yerli Geliştiricilerden Kelime Oyunu: Kelimetrik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kelime oyunlarını seven kullanıcılar için Wixot Stüdyo tarafından geliştirilen ve multiplayer tabanlı bir kelime oyunu olan Kelimetrik, iOS ve Android platformlarında yayınlandı.

Kelime avı, kelime ara, kelime bul oyunları türünde tasarlanmış olan ve test aşamasındayken 10 bin oyuncu tarafından oynanan oyunu şimdiye kadar 3500'den fazla kişi online olarak karşılıklı oynamış ve Wixot ekibinin aktardığı bilgilere göre oyunda her 2dk'da bir topluluk oyunu oynanmakta. Türkçe ve İngilizce dil desteğine sahip olan oyuna önümüzdeki günlerde Almanca ve İspanyolca dil desteğinin de ekleneceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Kelimetrik orijinal ismi ile Wordmetric oyunundaki amaç; Oyunculara verilen karışık harfleri kullanarak en doğu kelimeyi bulmak ve bulunan kelimeye göre hazırlanan puanlama sistemi üzerinden en fazla puana sahip olmak. Multiplayer tabanlı olarak geliştirilen oyunda oyuncular isterlerse ayrıca kendi belirledikleri arkadaşları ile de karşılıklı olarak oynayabilmekle beraber 3 tur oynanan oyun sonunda oyuncuların aldıkları puanlar toplanarak kazanan oyuncu belli oluyor.

Oyunu şu an App Store ve Google Play Store üzerinden en fazla indiren ülkeler arasında Amerika, Türkiye, İngiltere yer alıyor. iOS ve Android platformuna sahip akıllı cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki linkleri kullanarak cihazınıza yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ