Yerli Geliştiricilerden Dikkat Oyunu: Shuttle Up (Video) - Haberler - indir.com

Yerli Geliştiricilerden Dikkat Oyunu: Shuttle Up (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İki Türk girişimcinin Almanya'nın Hessen eyaletinde kurdukları Areon firması tarafından ortaya çıkarılmış dikkat ve beceri oyunu Shuttle Up, oyun severlerin dikkat yeteneklerini ölçebilecekleri eğlenceli bir mobil oyundur.

Almanya'da yaşayan Onur Karaman ve Seyit Yılmaz tarafından geliştirilmiş olan Shuttle Up oyunu, kullanıcıların mobil cihazları üzerinde dikkatlerini ölçebilecekleri eğlenceli ve tamamen ücretsiz bir beceri oyunudur. Oyun ekranında bulunan metal görünümlü bir topu, karşınıza çıkacak olan engellere çarpmadan en yükseğe çıkarmanızın amaçlandığı Shuttle Up'da ayrıca hem zamanlamanızı en iyi şekilde yapmanız hem de doğru orantılı olacak şekilde topu yeteri kadar yukarıya zıplatmanız gerekiyor.

Shuttle Up indir

Cihazınızın dokunmatik ekranına tıklayarak topun zıplamasını, hızlanmasını veya yavaşlamasını sağlayacağınız oyunda karşınıza çıkacak olan engeller bir görünüp bir kaybolmakla beraber, engellerin kaybolmasının ardından topu zıplatmalısınız. Aksi halde engellere çarpmanızla beraber top geri gelebilir ve başladığınız yere geri dönebilirsiniz.

Hem eğlenebileceğiniz hem de dikkat yeteneğinizi ölçebileceğiniz Shuttle Up oyununda ayrıca başarılarınızı görebileceğiniz çevrim içi istatistikler de bulunmaktadır. Android ve Windows Phone 8 sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve oyun için hazırlanmış Shuttle Up Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Shuttle Up Oynanış Videosu


PAYLAŞ