Yerli Geliştiriciden Mobil Kargo Takip Uygulaması - Haberler - indir.com

Yerli Geliştiriciden Mobil Kargo Takip Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bağımsız uygulama geliştiricisi Deniz Oğuz tarafından hazırlanarak mobil platformlarda indirmeye sunulan kargo takip uygulamaları sayesinde hem yurtiçi hem de yurtdışı kargo gönderilerinizi kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android platformunda 'Kargo Takibi Yurtiçi, Yurdışı', iOS platformunda ise 'Parcel Tracker' adıyla yayınlanan mobil uygulamalar sayesinde Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo, Aras Kargo, Türkiye Post gibi yerli kargo firmalarının yanı sıra UPS, Fedex, TNT, Royal Mail, China Post, Hong Kong Post, EMS, Sinpapore Post, Aramex ve Russian Post gibi yurtdışı kargo firmalarında bulunan gönderilerinizi mobil cihazlarınız üzerinde kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Kargo Takip Uygulaması

Son derece kolay bir kullanıma sahip olan uygulamalarda kargo takibinizi yapabilmek için uygulama üzerine ilgili kargonun takip numarasını yazarak kargo durumu ve kargo firmasının adını öğrenebileceğiniz gibi manuel olarak da kargo ismini kendinize seçerek sorgulama yapabilirsiniz.

Ayrıca sorguladığınız 10 takip numarasını hafızasında tutabilen uygulama sayesinde tekrar tekrar takip numarası girmeden sorgulamalarınızı hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Eğer sizde kargo gönderilerinden hızlı bir şekilde haberdar olmak istiyorsanız kargo takip uygulamalarını Android, iPhone ve iPad cihazlarınıza yüklemek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ