Yerli Geliştiriciden Keskin Nişancı Oyunu: Real Sniper - Haberler - indir.com

Yerli Geliştiriciden Keskin Nişancı Oyunu: Real Sniper

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Uygulama mağazalarındaki yerli mobil oyunların sayısı artmaya devam ediyor. Bunların son örneklerinden biri ise Unity 3D motoru kullanılarak geliştirilmiş olan FPS türündeki keskin nişancı oyunu Real Sniper.

Bağımsız Türk oyun geliştiricisi ve Unity 3D uzmanı Osman Elbeyi tarafından ortaya çıkarılan Real Sniper'da, düşman kuvvetlerinin işgaline uğrayan bir şehirde keskin nişancı karakterini canlandıracak ve şehrin sokaklarında sizden habersiz devriye gezen düşmanları yok etmek için mücadele edeceksiniz.

Real Sniper

Keskin nişancı tüfeğini kullanarak düşmanları hedef alıp vurmanız gereken oyunda, hikaye ve hayatta kalma modlarından dilediğinizi seçebileceğiniz gibi şehir ya da ambar olarak adlandırılan iki farklı senaryo dahilinde oyunu oynayabilirsiniz.

Real Sniper

Üç boyutlu gerçekçi grafikleri, basit ve hassas oyun kontrolleriyle adrenalin dolu dakikalar yaşayacağınız Real Sniper'da ayrıca seçilebilir pek çok silah çeşidinin yanında zırh ve sağlık kiti gibi hayat kurtarıcı seçenekleri de bulabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android telefon veya tabletinizde oynayabileceğiniz Real Sniper oyununu, aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ