Yerli Geliştiriciden Facebook Oyunu: Cook Battle - Haberler - indir.com

Yerli Geliştiriciden Facebook Oyunu: Cook Battle

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Türk geliştiriciler tarafından ortaya çıkarılan mobil oyunların yanı sıra online oyunlarda son günlerde oldukça popüler olmaya başladı. Bunlardan birisi de Facebook üzerinde oynanabilen Cook Battle oyunu.

Yerli oyun geliştiricisi Midye Games tarafından ortaya çıkarılan ve Facebook üzerinde oynanabilen online oyun Cook Battle, Candy Crush Saga tarzını yansıtsa da oyundaki amacınız oldukça farklı. Birbirinden değişik özelleştirmeleri kullanarak rakibinize karşı üstünlük yarışına gireceğiniz oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyarak tahta üzerinde bulunan yiyecekleri üçlü olacak şekilde eşleştirmeniz gerekiyor.

Cook Battle

Aç durumda olan sevimli dinazor Poopy'nin sizin restoranınızı seçmesi için yapacağınız eşleştirmeler ile de Poopy için yemek pişirecek, parti verecek ve rakip oyuncunun sizin mutfağınızı kirletmemesi için mücadele edeceksiniz.

Pek çok değişik güçlendirme seçeneğiyle beraber oldukça heyecanlı bir oyun deneyimi yaşayabileceğiniz Cook Battle'da ayrıca bu güçlendirmeleri kullanarak arkadaşlarınıza küçük sürprizlerde yapabilirsiniz.

Eşleştirme oyunlarını seven oyuncular için tavsiye edeceğimiz Cook Battle oyununa buraya tıklayarak erişebilir ve hemen ücretsiz olarak oynamaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ