Yerli Geliştiriciden Acil Veterine Uygulaması: VetMapp - Haberler - indir.com

Yerli Geliştiriciden Acil Veterine Uygulaması: VetMapp

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-06 11:49:50
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Teknoloji dünyasına yeni bir uygulama daha eklendi. Türk yazılım geliştiricilerinden Emre Sancaktaroğlu'un, Android ve iOS cihazları için geliştirdiği mobil uygulaması VetMapp, bulunduğunuz yere en yakın veteriner kliniklerini, belediye barınaklarını, kısırlaştırma ve rehabilitasyon merkezlerini rahatlıkla bulabilmenizi sağlıyor.

Mobil cihazlarınızdan herhangi bir üyelik gerekmeden harita üzerinden bulunduğunuz çevredeki hayvan sağlık merkezlerini görmenizi ve iletişim bilgilerine ulaşmanızı sağlıyor. Şimdilik sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya olmak üzere 5 ilde hizmet veren VetMapp, çıktığı günden itibaren olumlu oldukça büyük tepkiler aldı.

Yakın zamanda ülkemizin diğer tüm şehirlerinde hizmet vermesi beklenen uygulamada veteriner klinikleri ile ilgili bilgileri gösteren renkler ve ikonlar dikkat çekiyor. Verilen hizmet kalitesi veya ücret ile hiç bir ilgisi bulunmayan VetMapp uygulaması sadece kullanıcıları aradıkları kliniklere yönlendirme görevi yapan bir rehber niteliği taşıyor.

Emre Sancaktaroğlu, yaptığı açıklamada gerçek bir hikayeden yola çıkarak geliştirdiği VetMapp uygulamasına beklediğinden çok fazla olumlu tepki aldığını belirtti. Geçtiğimiz Mart ayında mobil marketlerde hizmete açılan uygulama çıkış tarihinden bu yana toplamda 3 bin kez indirilme sayısına ulaşmış.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan VetMapp uygulamasının Android ve iOS versiyonunu aşağıda verilen bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ