Yerli Fotoğraf Transfer Uygulaması: Cool Photo Transfer (Video) - Haberler - indir.com

Yerli Fotoğraf Transfer Uygulaması: Cool Photo Transfer (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bağımsız uygulama geliştiricisi Kerim Kaynakcı tarafından hazırlanmış olan Cool Photo Transfer, mobil cihazınızda bulunan fotoğrafları bilgisayarınıza aktarmak için kullanabileceğiniz bir mobil uygulamadır.

Wi-Fi bağlantısı üzerinden fotoğraf aktarımı yapabilen uygulamayı kullanabilmeniz için öncelikle mobil cihazınız ile uyumlu olan versiyonunu cihazınıza kurmanız, sonrasında Windows bilgisayarınız için gerekli olan kurulum dosyasını bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor.

Cool Photo Transfer

Bu işlemlerden sonra mobil cihazınız ile bilgisayarınızı eşleyerek telefonu sallamak suretiyle ya da telefonu monitöre dokundurarak, ekranda sürükleyerek ve hatta el çırparak fotoğraflarınızı kolaylıkla transfer edebilirsiniz.

Android ve Windows Phone cihazlar için ücretli olarak sahip olabileceğiniz uygulamayı ücretsiz kullandığınız takdirde, transfer edilen fotoğraflara filigran eklenmektedir. Ayrıca uygulamanın iOS sürümü de ilerleyen günlerde yayınlanacak.

Uygulamayı aşağıdaki bağlantılar üzerinden cihazınıza ve bilgisayarınıza indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Cool Photo Transfer Tanıtım Videosu


PAYLAŞ