Yerli Fotoğraf Düzenleme Uygulaması: Photo Gram Plus 2 (Video) - Haberler - indir.com

Yerli Fotoğraf Düzenleme Uygulaması: Photo Gram Plus 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

iOS cihazınızın kamerası aracılığıyla çektiğiniz fotoğrafları kolaylıkla düzenlemeniz ve çeşitli efektler ekleyerek daha güzel bir hale getirmeniz için geliştirilmiş olan Photo Gram Plus 2 uygulamasıyla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bağımsız mobil uygulama geliştiricisi Servet Gökbulut tarafından ortaya çıkarılmış olan Photo Gram Plus 2 uygulaması sayesinde, cihazınızın kamerasını kullanarak çektiğiniz ya da mevcut olan fotoğraflar üzerinde istediğiniz değişiklikleri yaparak efektler ekleyebilir ve daha profesyonel görünmelerini sağlayabilirsiniz.

Photo Gram Plus 2

Hem profesyonel hem de amatör fotoğrafçıların kolaylıkla kullanabilecekleri uygulamada 200'den fazla efekt, 80'den fazla ayar, 45 farklı kenar çizgisi, 20 farklı yazı türünün yanı sıra kırpma ve döndürme yapabileceğiniz araçları bulabilirsiniz.

Fotoğraflarınıza yaratıcı dokunuşlar yapabilmeniz için geliştirilmiş olan ve App Store üzerinde 0.99 USD fiyat etiketine sahip olan Photo Gram Plus 2 uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve uygulama için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Photo Gram Plus 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ