Yerli Fotoğraf Düzenleme Uygulaması: FotoTürk - Haberler - indir.com

Yerli Fotoğraf Düzenleme Uygulaması: FotoTürk

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

iOS cihazlar için geliştirilmiş olan FotoTürk, kolay anlaşılır Türkçe arayüzü sayesinde fotoğraflarınızı hızlıca düzenlemenize ve çeşitli efektler ekleyerek süslemenize imkan tanıyan ücretsiz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

Profesyonel uygulamaları aratmayan yapısıyla dikkatimizi çeken uygulama sayesinde, fotoğraflarınıza efekt vermekten boyutlarını ayarlamaya, konstrast ve parlaklık düzenlemelerinden çevirme ve yansıtmaya kadar pek çok işlemi yapabilirsiniz.

FotoTürk

Kaydırma çubuğunu kullanarak fotoğrafınızın dilediğiniz herhangi bir bölümüne bulanıklık efekti de vermenizi sağlayan uygulama ayrıca, fotoğrafların renkleriyle de oynamanızı mümkün kılıyor.

Eğlenceli etiketler ve yazı ekleme seçenekleriyle özçekim (selfie) ya da normal fotoğraflarınıza profesyonel dokunuşlar yapabileceğiniz FotoTürk uygulamasında; 13 profesyonelce tasarlanmış filtre, 7 farklı özel efekt, renk düzenleme, özel kırpma seçenekleri, gelişmiş boyutlandırma seçeneği ve yüzlerce yazı font ile renk seçeneklerini kullanarak fotoğraflara yazı ekleme özelliklerini bulabilirsiniz.

Mobil yazılımcı Suat Tastan tarafından hazırlanan ve tamamen ücretsiz olarak kullanıma sunulan FotoTürk uygulamasını, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ