Yerli Diyet ve Egzersiz Uygulaması: Diyetick - Haberler - indir.com

Yerli Diyet ve Egzersiz Uygulaması: Diyetick

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Özellikle kilo sorunu olan ya da formda kalmak isteyen kullanıcılar için faydalı olabileceğini düşündüğümüz Diyetick, iOS cihazlar için geliştirilmiş bir diyet ve egzersiz uygulamasıdır.

Acıbadem Sağlık Grubu Uzman Diyetisyenlerinin kişisel ihtiyaç ve özelliklerinize uygun kişiselleştirilmiş diyet planlarıyla egzersizleri bulabileceğiniz Diyetick sayesinde fazla kilolarınızdan kolaylıkla kurtulabilir veya mevcut kilonuzu koruyarak formda kalabilirsiniz.

Diyetick

Uygulama sayesinde; kilo kontrolü için ihtiyacınız olan yiyecek önerilerini bulabilir, egzersiz programları içerisinde, yaptığınız egzersizlerden beğendiklerinizi favorilere ekleyerek liste oluşturabilir, uygulamada bulunan 'Diyet günlüğü' bölümünde yaktığınız kalorileri takip edebileceğiniz gibi aynı zamanda 'Faydalı Bilgiler' bölümündeki sağlıklı yaşam ipuçlarına göz atabilirsiniz.

Türk mutfağına uygun yiyecek önerileriyle son derece kullanışlı olan Diyetick, diyet planlarının yanı sıra günlük almanız gereken su miktarını da takip edebilmenizi sağlıyor. 

Ayrıca uygulamada bulunan 'Diyetisyene Soru Sor' bölümü üzerinden Acıbadem Sağlık Grubu uzman diyetisyenlerine dilediğiniz soruları sorabilir ve kişiselleştirilmiş cevaplarınıza uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlk 1 hafta ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Diyetick uygulamasını daha sonra 'Premium Üyelik' satın alarak kullanmaya devam edebilir ve sağlıklı bir yaşam sürebilirsiniz.

Uygulamayı aşağıdaki bağlantı üzerinden iPhone veya iPad cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ