Yerli Aksiyon Oyunu The Crack, Destek Bekliyor - Haberler - indir.com

Yerli Aksiyon Oyunu The Crack, Destek Bekliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Yerli oyun geliştiricileri tarafından küresel pazarların hedeflenerek oyunculara sunulduğu şu günlerde yine yerli bir yapım olan The Crack oyunu da Steam aracılığıyla bu pazara dahil olmak için Steam Greenlight'da tüm oyuncuların desteğini bekliyor.

Uzay Armağan tarafından kurulan Wetbass Studios ekibi tarafından geliştirme çalışmaları devam eden ve ekibin ilk oyun projesi olan The Crack için seslendirme ve video efektlerini Ryan Cooper üstlenirken, senaryo ile oyun tasarımı konusunda da Atıl Önder'den destek alınmış.

 

Klasik tower defense oyun anlayışını FPS öğeleriyle birlikte kullanılan oyunda ayrıca aksiyon öğelerine de yer verilmiş durumda. The Crack'de oyuncular; uluslararası bir örgüt tarafından görevlendirilen bir komutanı canlandırarak, dünyaya farklı boyutlardan gelen düşmanlara karşı dünyayı korumaya çalışacaklar. Şu anda Pre-Alpha sürümünde olan oyun, Steam Greenlight üzerinde oylama sürecine girmiş ve burada ilk 100 içerisinde yer almış durumda. Bir süre oylama sürecinde kalacak olan oyun bu sürecin başarı ile sonuçlanmasından sonra geliştirici tarafından belirlenecek olan bir tarihte Steam üzerinden satışa çıkarılacak.

Windows, Linux ve Mac işletim sistemleri için yayınlanacak olan The Crack'e bu oylama sürecinde destek olmak istiyorsanız hemen buraya tıklayarak oyunuzu kullanabilirsiniz. Ayrıca geliştirici ekip tarafından hazırlanan The Crack tanıtım videosunu da aşağıda bulabilirsiniz.




The Crack Oyunu Tanıtım Videosu


PAYLAŞ