Yepyeni En Uygun Uçak Bileti Adresi! - Haberler - indir.com

Yepyeni En Uygun Uçak Bileti Adresi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-29 10:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Teknoloji

Uçak bileti sektörünün satış lideri olan Kunet Turizm, yeni girişimi biletmar.com ile bireysel havayolu tercih eden müşterilerine daha kolay uçak bileti satın almalarını ve bu biletleri daha ucuza satın almalarını sağlıyor!

Türkiye'nin lider turizm gruplarından birisi olan Kunet Turizm, 2000 yılından bu yana dur durak bilmeden kurumsal müşterilerinin seyahat ihtiyacını karşılıyor. 2000 yılında kurulan Kunet Turizm, şu anda 853 seyahat atencesinden en yüksek cüro yapan ilk 20 turizm acentesi arasında. Rize, Ankara ve İstanbul olmak üzere 3 ofis ve 40 çalışanı ile kurumsal müşterilerine kesintisiz bir şekilde hizmet veren Kunet Turizm, yeni girişimi biletmar.com ile artık bireysel müşterilerine de hizmet veriyor!

Uluslararası Hava Taşımacılık Birliği (IATA) ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) A Grubu resmi üyesi olan Kunet Turizm, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere tüm müşterilerine kaliteli hizmet vererek her geçen gün büyümeye devam ediyor.

3 ofisi ve özenle seçilen 40 çalışanı ile profesyonel bir şekilde hizmet veren Kunet, kaliteli hizmet anlayışından ödün vermiyor. Aynı zamanda çeşitli ülkelerde turizm faaliyeti gösteren şirketlerin Türkiye temsilciliklerini de yapan Kunet, kaliteli ve ucuz uçak bileti satışında lider olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Açıklamalarında "Kunet Turizm olarak koşulsuz müşteri memnuniyeti felsefesini benimsemiş yüksek kaliteli ve istikrarlı hizmet anlayışından ödün vermeyen bir çalışma prensibiyle 17 sene önce kurduğumuz şirketimiz şu an en büyük 20 acenteden bir tanesi. Bundan sonraki süreçte de gelişmeye devam ederek sektörün önde gelen şirketlerinden bir tanesi olmaya devam edeceğiz" diyen Kunet Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal KUTLU, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tuttuklarını belirtti.

Kunet Büyüyor, Yeni Girişimler Geliyor!

2000 yılında kurulan Kunet Turizm, 17 yıllık tecrübeleri ile her türlü müşterilerine kaliteli hizmet veriyor. Biletmar.com girişimleri ile hedeflerine bir adım daha yakın olan Kunet, müşterilerinin internet üzerinden acentelere gitmeden bilet almasını sağlarken, aynı zamanda merak ettikleri uçuş noktaları ile ilgili hava alanı bilgileri, şehir hakkında bilgiler, gidecekleri şehirde ne yenir ne içilir? O şehrin neyi meşhurdur? Nereye gidilip görülmeli? Gibi tüm detayları biletmar.com üzerinden görebilecekler.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ