Yepyeni Apple markalı iPad geliyor - Haberler - indir.com

Yepyeni Apple markalı iPad geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-14 01:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji alanında bir dev olarak adından söz ettirmeyi başaran Apple firması yaşanan kötü olaylara rağmen yeni üretimler yapmaya devam ediyor. Söylentiler Apple firmasının rakiplerini geride kaldığını söylese de Apple yepyeni akıllı cihazları ile herkesi susturmayı başarmıştı. Şimdiler de yepyeni özellikleri ve tasarımı ile kullanıcılarını memnun edecek düzeyde bir iPad üretimi ile hız kesemeden gelişim göstermeye devam ediyor. Elde edilen bilgiler değerlendirildiği taktirde 7. nesil iPad olmaya hazırlanan cihaz tasarım olarak değişim göstermeyecek. Tasarım olarak bir diğerlerine benzeyecek olan yeni akıllı cihazın özellikleri hakkında henüz fazla bilgi söz konusu değil. Fakat cihazın Apple tarafından üretiliyor olması da beklentileri yükseltmiyor değil. Gerek iş dünyasında gerek eğitim sektöründe ve bunlar gibi daha bir çok alanda kullanılan tabletlere Apple'dan bir yenisi daha geliyor. Serinin 7.si olarak karşımıza çıkacak olan bu yeni iPad'in diğerlerinden çok farklı olmayacağı hakkında düşünceler söz konusu. 

Uygun fiyatlı iPad modelinden yeni detaylar!Uygun fiyatlı iPad modelinden yeni detaylar!

Apple'dan yeni bir iPad geliyor

Önümüzdeki aylar içerisinde kullanıcıların karşısında çıkmaya hazırlanan yepyeni iPad modeli gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olacak. Şu an için elde edilen bilgilere göre 7. nesil olarak hayatımıza girmesi beklenen yeni Apple markalı iPad modelinin kulaklık girişi ve Touch ID sensörü diğerleri aynı olarak tasarlanacak. Apple tasarladığı her akıllı cihaz ile hem gündem olmayı başarıyor hem de kullanıcıların takdirini kazanmayı başarıyor. Adım adım zirveye doğru ilerleyen Apple yeni iPad cihazı ile kullanıcılarının ilgisini kazanmayı başarıyor. Yeni geliştirdiği iPad ile büyük değişikliklere gitmeden üretim yapmayı hedefleyen Apple, bir önceki iPad modelinin tasarımını benimseyecek ve yeni ürettiği iPad modelinde de bir önceki ile benzer halde piyasaya girecek. Bir önceki iPad ile benzerlik taşıyacak olan yeni iPad'in en önemli değişikliği ise ekranında olacak. Geçtiğimiz yıl satışa sunulan 9.7 inç boyutundaki ekranın 10 inç'e çıkması hakkında çeşitli çalışmalar yürütülüyor. Teknoloji alanında oldukça başarılı işler yapan Apple çalışmalarına devam ediyor.

7. nesil iPad'in özellikleri bilinmiyor

Söylentileri değerlendirmek gerekirse 7. nesil iPad cihazın yanı sıra aynı zamanda çok daha küçük ekran özelliğine sahip olan iPad Mini 5 modeli de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Gündeme gelen bilgiler şu an için söylentiden ibaret olsa da Apple çalışmalarına her zamankinden daha da hızlı bir şekilde devam ediyor. En iyi iPad üretimi konusunda çalışmalarını titizlikle yürüten Apple, yeni ürünleri hakkında fiyatları diğerlerine göre çok daha uygun olacak. 

Apple firması Face ID özelliğinden vazgeçmiş gibi gözüküyor fakat iPad Mini 5 cihazın da kalem desteği ile gelip gelmeyeceği merak konusu olmayı başarıyor. Face ID olayı şu an için sadece bir düşünce olarak karşımıza çıkıyor. Şirket belki Face ID özelliğini tekrar sunmaya devam edebilirler. Cihazın piyasaya girmesi ile beraber hemen iOS 12.1 güncellemesi ile karşı karşıya geleceğiz gibi duruyor. iPad Mini 5'in yıl ilk çeyreğinde karşımıza çıkacağı duyurulmuştu. Bu bilgiye bakıldığı taktirde iki cihazın aynı anda geleceği düşüncesi ile karşı karşıyayız. 


Bükülen iPad'ler İçin Apple'dan Açıklama GeldiBükülen iPad'ler İçin Apple'dan Açıklama Geldi
iPad Mini 5 sızdırıldı!iPad Mini 5 sızdırıldı!
iPad Pro ile kullanabileceğiniz 10 profesyonel uygulamaiPad Pro ile kullanabileceğiniz 10 profesyonel uygulama

PAYLAŞ