Yenilikçi Bulmaca Oyunu: Mind Mould 2 (Video) - Haberler - indir.com

Yenilikçi Bulmaca Oyunu: Mind Mould 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Bulmaca tarzını en iyi yansıtan oyunlardan birisi olarak AppStore'da bugün itibariyle indirmeye sunulan Mind Mould 2, HD kalitesindeki görselleri ve akıcı oynanışıyla popüler olmaya aday bir bulmaca oyunudur.

İlk oyunun başarısı üzerine devam niteliğinde geliştirilen oyun, tetris benzeri tasarımıyla dikkatimizi çekerken, bulmacaları çözmek için oluşturduğumuz varyasyon özgürlüğü de oynanabilirlik bakımından son derece keyifli bir oyun deneyimi sunuyor.

Mind Mould 2

Başlangıçta seçeceğiniz herhangi bir set ile start vereceğiniz oyunda, karşınıza çıkan platform üzerine, ekranın alt tarafında size verilecek olan parçaları uygun şekilde çevirerek doğru bir şekilde yerleştirmeniz ve oynadığınız bölümü geçmeniz gerekiyor.

Zekanız ile strateji yeteneğinizi birleştirerek 80 farklı bölümü geçmeniz gereken oyun farklı oynanışı, HD grafikleri, orijinal müzikleri ve ses efektleriyle şimdiden en iyi bulmaca oyunu olmaya aday diyebiliriz.

AppStore'da 1.99 dolar fiyat etiketine sahip olan Mind Mould 2'yi iPhone ya da iPad cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir ve geliştirici tarafından yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsiniz. Ayrıca oyunun ilk versiyonunu da sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.




Mind Mould 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ