Yenilenmiş Xiaomi Redmi Note 6 Pro Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yenilenmiş Xiaomi Redmi Note 6 Pro Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 15:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Özellikle Hindistan pazarında bir hayli ilgi gören Xiaomi’nin Redmi Note serisi için yeni bir model tanıtıldı. Piyasada hali hazırda bulunan Xiaomi Redmi Note 6 Pro yenilenerek piyasaya sürülüyor. Redmi Note serisinin yeni ve son amiral gemisi modeli olan Note 6 Pro modeli sunmuş olduğu özellikler ile dikkatleri üzerine topluyor. Çinli üretici Xiaomi’nin Mi serisi haricinde sunmuş olduğu bu Redmi Note serisi özellikle fiyat performans ürünü arayanlar için birebir model oluyor. Şimdi ise Redmi serisinin en pahalı ve iddialı modeli satışa çıkıyor. Model 6.26 inçlik çentikli bir ekran yapısına sahip olarak gelirken bu ekran Corning Gorilla Glass korumasına sahip durumda.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Detayları

Xiaomi Mi A2 Lite İçin Android MüjdesiXiaomi Mi A2 Lite İçin Android Müjdesi

2280 x 1080 piksel çözünürlük sunan Redmi Note 6 Pro modelinde orta segment Snapdragon 636 işlemci modelini görüyoruz. Ayrıca bu işlemcinin Redmi Note 5 Pro ile de kullanıldığını hatırlatalım. Güncel sürümlerden olan Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile kutu içerisinden çıkan model MIUI 10.0 arayüzüyle geliyor. Modelin 4 ve 6 GB Ram olmak üzere iki farklı seçeneği bulunuyor. Hafıza tarafında ise 64 GB’lık dahili depolaması bulunurken 256 GB’a kadar arttırılabilir oluyor. Kamera tarafında dikkat çeken model arka ve ön yüzeyinde 2 kameraya sahip olarak geliyor.

Bu noktada arka yüzeyde F1.9 diyafram değerli 12 + 5 megapiksellik çift kamera görüyoruz. Ön tarafta ise 20 megapiksel ve 2 megapiksel olarak yine çift bir kamera bulunuyor. Her iki taraf ile de porte moduna sahip fotoğraflar çekilebilir olacak. Ön kameranın ayrıca yapay zeka yardımı ile yüz tanıma kilidine de sahip olduğunu belirtelim. 4000 mAh’lik bir pile sahip olan model hızlı şarj desteği de sunarken cihaz rosegold, siyah, mavi ve kırmızı renk seçeneklerine sahip olacak.


Xiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki nelerXiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki neler
Xiaomi Mi Mix 3'ün Kızağı 600 Bin Kaydırmaya Dayandı!Xiaomi Mi Mix 3'ün Kızağı 600 Bin Kaydırmaya Dayandı!
Bu Xiaomi Modellere Artık Destek VerilmeyecekBu Xiaomi Modellere Artık Destek Verilmeyecek

PAYLAŞ