Yenilenen tasarımıyla ses getiren iPhone 12 konsepti - Haberler - indir.com

Yenilenen tasarımıyla ses getiren iPhone 12 konsepti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-05 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Eylül ayına yaklaşırken Apple’ın yeni nesil iPhone 12 etkinliği de yaklaşmış oluyor. Son olarak tanıtılan amiral gemisi serisi iPhone 11 cihazı, yılın en çok satan akıllı telefonlarından birisi olmayı başardı. Apple analistlerinin beklentilerinin de üstüne ulaşan rakamlar sonrasında iPhone gelirleri de yükselişe geçti. iPhone 12 için de beklentiler bir hayli yüksek olurken, Eylül ayında yeni modellerin sunulması ile beraber yeni serinin de yüksek satış rakamlarına erişmesi bekleniyor. Analistlere göre Apple’ın ilk 5G teknoloji destekli akıllı telefon modellerinin geleceği bekleniyor. Özellikle 5G haricinde yeni tasarım ile beraber iPhone 12 serisinin çok yüksek satış rakamlarına erişmesi bekleniyor.

iPhone 12 konsepti ortaya çıktı

Eski iPhone'ları yavaşlatan Apple uzlaşmaya gidiyor!Eski iPhone'ları yavaşlatan Apple uzlaşmaya gidiyor!

TF International analisti olan Ming-Chi Kuo tarafından Apple’ın sonbahar döneminde sunacağı yeni dört akıllı telefon modeli hakkında bazı paylaşımlar yapıldı. 5.4 inç iPhone 12, 6.1 inç Plus, 6.1 inç Pro ve 6.7 inç Pro Max olarak modellerin sıralanması bekleniyor. Plus ve Pro modelleri 6.1 inç AMOLED ekrana sahipken kamera noktasında da cihazlar birbirinden ayrılıyor. Bu kapsamda Pro olmayan modellerde 12 megapiksel geniş ve ultra geniş açı kameralara sahip oluyor. Pro modellerde ise bu kameralara ek olarak telefoto ve ToF kameraların bulunması düşünülüyor.

iPhone 12 serisinde A14 Bionic işlemcisinden güç alınacak ve bu işlemciler 5 nm üretim sürecine sahip ilk iPhone modeli olacak. Pro modellerde ayrıca 6 GB RAM olacağı ifade ediliyor. Apple’ın iPhone 12 haricinde uygun fiyatlı bir iPhone 9’da tanıtması bekleniyor. Söz konusu bu uygun fiyatlı modelin ise 399 dolar fiyat etiketi ile 64 GB dahili depolamaya sahip olması bekleniyor. Bakalım yeni seride beklendiği gibi üst seviye özelliklere sahip olacak mı göreceğiz.


Akıllı telefon satışları düşerken iPhone satışları arttıAkıllı telefon satışları düşerken iPhone satışları arttı
iPhone üreticisi Foxconn, Mart ayının sonunda normal üretim kapasitesine dönebilecek!iPhone üreticisi Foxconn, Mart ayının sonunda normal üretim kapasitesine dönebilecek!

PAYLAŞ