Yenilenen Opera'nın sahip olduğu ve keyfinizi fazlasıyla artıracak yeni özellikleri - Haberler - indir.com

Yenilenen Opera'nın sahip olduğu ve keyfinizi fazlasıyla artıracak yeni özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-15 15:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Opera’nın yeni tarayıcısı olan R3 Reborn kod ismi ile çok kısa bir süre sonra sizlerle oluyor. Yepyeni özellikleri test etmek ve deneyimlemek adına uzun bir süre beklemenize gerek kalmayacak.

Opera’yı diğer rakip firmalardan ayıran bazı özellikler var. Bu özellikler Opera için büyük önem arz ediyor. Yıllardır elinde oturmuş bir kullanıcıya sahip olmanın nedenleri arasında bu önemli özelliklerde yer alıyor. Bu özelliklerden bir tanesi VPN hizmeti olurken, diğeri ise tarayıcı ile gelen reklam engelleyici özelliği oluyor. Opera’ya rakip olan diğer tarayıcılar,her yeni günde daha çok reklam almak için sürümler geliştirdikçe reklam sayıları biraz daha artıyor. Ancak Opera ise bunun tam tersini yaparak elinden geldiği kadar kaçıyor.

Opera Mobil'e ücretsiz VPN geliyorOpera Mobil'e ücretsiz VPN geliyor

Gelmiş geçmiş en hızlı tarayıcı; Opera!

Mobil platform için tasarladığı Opera Touch tarayıcısı ile pek çok tasarım ödülüne layık görülen ve yeni dönemde görselliği bir üst seviyeye çıkaracağı kesin olan Opera, sonunda ne yaptı ne etti yapacağını yaptı. Opera 59.0.3 sürümü bu zamana kadar gelmiş en hızlı tarayıcı olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda tasarım anlamında sunduğu göz alıcı görselliği ile herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Opera’nın yeni özellikleri neler?

Yenilenen tema özelliği sayesinde hem karanlık hem de aydınlık tema özelliği mevcut. Özellikle karanlık mod seven kullanıcılar bu özelliği bayılacak. Sağ üst köşede yer alan hızlı ayar sekmesi sayesinde, ayarlara rahatlıkla erişebileceksiniz. Öte yandan tek bir tuş ile tarayıcınızdan dilediğiniz gibi ekran görüntüsü alabileceksiniz. Minimalizm akımında etkilenerek oluşturulan tasarımı, keskinliğe sebep olabilecek tek bir çizgi dahi kullanılmamıştır. Geliştirilen VPN eklentisi sayesinde daha az sorun ve daha hızlı bir tarayıcı olarak karşımıza çıkıyor. Peki Opera’nın bu yeni özellikleri sizin hoşunuza gitti mi?


Yeni Mobil Tarayıcı Opera Touch iPhone'lar İçin YayınlandıYeni Mobil Tarayıcı Opera Touch iPhone'lar İçin Yayınlandı
Chrome, Firefox, Opera ve Edge'de Karanlık Mod (Tema) Nasıl Kullanılır?Chrome, Firefox, Opera ve Edge'de Karanlık Mod (Tema) Nasıl Kullanılır?

PAYLAŞ