Yenilenen Galaxy A Ailesi ve Tüm Detaylar - Haberler - indir.com

Yenilenen Galaxy A Ailesi ve Tüm Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-26 18:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un yenilenen A serisi akıllı telefonlarının ülkemizde görmeye devam ediyoruz. Samsung’un orta segment kategorisinde sunmuş olduğu nitekim uygun fiyatlı A serisi modelleri yenilenmeye devam ediyor. Baştan aşağı yenilenen bu yeni modeller için düzenlenen özel gösterim ile beraber modeller ülkemize giriş yaptı. Cihazlara baktığımız zaman üst seviye cihazlardaki bazı özellikleri barındıran bu yeni Galayx A serisi için Samsung Elektronik Türkiye Mobil Ürünlerden Sorumlu Strateji ve Ürün Pazarlama Direktörü Anıl Öztekin şu sözleri dile getirdi; “Samsung olarak farklı tercihleri ve ihtiyaçları olan kullanıcılarımızı dinleyerek, akıllı telefon pazarındaki stratejimizi yeniledik. Bu çerçevede Galaxy A serisi geçen yıllardan farklı olarak daha geniş bir ürün gamı ve daha nitelikli özelliklerle donanmış bir şekilde tüketicilerimizle buluşuyor. Fiyat performansıyla öne çıkan ve kısa bir süre içerisinde Galaxy J Serisininde yerini alacak olan A10, A20 ürün grubu; premium segmentini aratmayan özelliklikleriyle dikkat çeken A30, A50 ve A70 ürün grubu; son olarakta yakında tüketicilerimizle buluşacak olan yenilikçi ve farklı özellikleri içeren A80 modeli ile Galaxy A serisi genişliyor. Türkiye’de geçtiğimiz sene yoğun ilgi gören Galaxy A serisi, bu yıl güçlenen ve genişleyen seçenekleriyle birlikte herkese uygun bir telefon seçeneği sunuyor.”

Yenilenen Samsung Galaxy A Serisi Ülkemize Girdi

Samsung Galaxy S10 Serisinde Pil Yüzdesi Nasıl Açılır?Samsung Galaxy S10 Serisinde Pil Yüzdesi Nasıl Açılır?

Galaxy A serisine baktığımız zaman en büyük ekranlı Galaxy A70 modeli dikkat çekiyor. Cihaz sahip olduğu 6.7 inçlik ekran büyüklüğü ve sonsuz-u tasarımı ile öne çıkıyor. Süper AMOLED bir ekran ile gelen model 4500 mAh’lik pil boyutuna sahip durumda. 25W hızlı şarj özelliği de sunan bu cihazda 32 megapiksellik bir ön kamera görüyoruz. Arka yüzeyde ise yine 32 megapiksellik ana kamera bulunurken, 8 megapiksellik ultra geniş açı lens ve 5 megapiksellik derinlik kamerası bulunuyor. Gelişmiş kamera sistemine sahip olan cihaz arka plan derinliğinde başarılı kareler ortaya sunuyor. Bu Galaxy A70 modeli 3399 TL fiyat etiketi ile Prizma Beyaz, Prizma Mercan ve Prizma Siyah renkleri ile satışta olacak.

Diğer tanıtılan Galaxy A50 modeli ise yine segmentine göre iyi kamerası ve piliyle öne çıkıyor. Hızlı şarj destekli 4000 mAh’lik bataryaya sahip bu modelde Sonsuz-U tasarıma sahip 6.4 inçlik Super AMOLED ekran görüyoruz. 25 megapiksellik ön kameraya ek olarak cihazda 25 megapiksellik ana kamera ile beraber 8 megapiksel ultra geniş kamera ve 5 negapiksel derinlik kamerasını görüyoruz. Ekran içi parmak izi okuyucusuna sahip olan model 6 GB RAM belleğine sahip durumda. Galaxy A50 için ise 2849 TL satış fiyatına sahip durumda. Diğer yandan 2299 TL fiyatına sahip olan Galaxy A30 ise 4000 mAh pil ve 6.4 inçlik AMOLED ekrana sahip durumda.

Beklentilerin üzerinde Galaxy A20 ve A10

Uygun fiyatları ile dikkat çeken A20 ise Sonsuz V tasarıma ve 6.4 inçlik Super AMOLED bir ekrana sahip olarak geliyor. 4000 mAh pile sahip olan Galaxy A20 ise 1849 TL fiyat etikeyle geliyor. Galaxy A10 ise 6.2 inçlik ekranıyla 1449 TL fiyat etiketiyle satışta olacak. Modellerin mavi, kırmızı ve siyah renk seçenekleri satışta olacağını belirtelim.


Samsung Galaxy Note 10'da 5G DesteğiSamsung Galaxy Note 10'da 5G Desteği
Samsung Galaxy Fold'da Yaşanan Sorunlar Huawei Mate X'e YaradıSamsung Galaxy Fold'da Yaşanan Sorunlar Huawei Mate X'e Yaradı

PAYLAŞ