Yeniden yapılan en iyi 8 oyun - Haberler - indir.com

Yeniden yapılan en iyi 8 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-24 20:05:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Liste

Zaman zaman herkesin eskiden izlemiş olduğu bir filmi tekrardan izleme isteği olmuştur. Bunu da defalarca kez yapmıştır. Ancak eski oyunları istediğiniz zaman oynama şansınız ne yazık ki yok. Bu duruma neden olan etmenler içerisinde ise eskiyen kontroller, bazen grafiklerin çok eski kalması gibi. Bu duruma çare bulmak isteyen bir oyun geliştiricisi eski bir oyunu yeniden yapmak için kolları sıvamış durumda. Bizde sizler için bu oyunları sıraladık. Hadi gelin birlikte bu oyunlar neler birlikte göz atalım.

1- Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Bu 10 yöntemle Google'da aradığınız her şeyi bulabilirsinizBu 10 yöntemle Google'da aradığınız her şeyi bulabilirsiniz

Eskiyen kontrolleri iyileştirilen bu oyunun, geliştirilen grafikleri ile daha iyi görünüme sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda Crash’a kıyasladığımız zaman daha başarılı bir kontrol hissi sizlere sunacaktır.

2- The Secret of Monkey Island: Special Edition

Müziğinden espri anlayışına kadar her şeyi zamanın ilerisinde olan The Secret of Monkey Island: Special Edition, temel olarak aynı takımın geliştirmiş olduğu ve ses ve grafiklerinin iyileştirilmiş olduğu bir oyun.

3- The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

2015 yılında karşımıza çıkan The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D, ilk oyunda olan tekrarlayan yan görevler, bizi yoran zaman mekaniği, kaldığınız yerleri kaybetme gibi sorunların tümünü çözerek sizin karşınıza sunuyor.

4- Ratchet & Clank

2016 yılında karşımıza çıkan bu oyun, bir remake – yeniden tasarlanma karışımı olarak karşımıza çıkıyor.

5- Tomb Raider: Anniversary

Anniversary ile Lara Croft'un Scion of Atlantis'taki ilk görevi yeni bir hayat kazanan oyun, size yeni bir deneyim kazandırmak için hazırlanıyor.

6- Pokémon: Let's Go Pikachu/Eevee

Gizlik teknikler ve Alolan türlerini oyuna katan oyun geliştiricisi, yalnızca grafik alanında geliştirmeler yapmakla kalmıyor.

7- Spyro Reignited Trilogy

Crash gibi 1990 yılının son çeyreğinde piyasaya sürülen Spyro, o zamanlar ciddi anlamda değer görmüştü. O dönemler çok seviliyordu ancak bugün hala ilgi çekiyor mu sizce?

8- Shadow of the Colossus

Bluepoint Games’in remake ile kendini aşan bu oyun, bundan böyle PS4’te 1080P 30 fps’de oynayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


iOS 10 Batarya Sorunu ve Çözüm YollarıiOS 10 Batarya Sorunu ve Çözüm Yolları
iOS 10 İle Değiştirilmesi Gereken 5 AyariOS 10 İle Değiştirilmesi Gereken 5 Ayar

PAYLAŞ