Yeniden tasarlanan Apple Mac Pro'nun satış tarihi resmileşti - Haberler - indir.com

Yeniden tasarlanan Apple Mac Pro'nun satış tarihi resmileşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-09 11:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

2019 yılının en önemli etkinlikleri arasında yer alan WWDC etkinliği hatırlıyorsanız Haziran ayında gerçekleştirildi. Söz konusu bu etkinlik kapsamında Apple'ın yeni Mac Pro ve Pro Display XDR adlı ürünlerinin resmi satış tarihleri kesinleşmişti. Tasarımı üzerinde oldukça konuşulan Mac Pro 10 Aralık ayından itibaren satışa sunulacak. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple'ın tamamen yeniden tasarladığı ve ürettiği Mac Pro ve Pro Display XDR adlı ürünlerin satış tarihi, iPhone kullanıcılarına gönderilen bir e-posta ile bildirildi. Tamamen baştan tasarlanan Mac Pro'nun tanıtımının gerçekleştiği günden itibaren tasarımı ile rendeye benzetilen ürün özellikle tasarımı ve boyutu ile oldukça dikkat çekiyor. 

Basında yer alan haberlere göre, Apple'ın son ürünü olan Mac Pro ve Pro Display XDR adlı ürünlerin bu sonbahar içerisinde piyasaya sürüleceği dile getirilmişti fakat dün gönderilen bir e-posta ile satışların 10 Aralık tarihinden itibaren ABD'de başlayacağı belirtildi.

Mac Pro ve Pro Display XDR çıkış tarihi açıklandıMac Pro ve Pro Display XDR çıkış tarihi açıklandı

Söz konusu ürünler arasında yer alan Pro Display XDR 4999 dolar üzerinden, Mac Pro ise 5999 dolar üzerinden satışa sunulacak. Pro Display XDR'nin standına sahip olmak isteyen kullanıcılar ise ürünün yanı sıra aynı zamanda 999 dolar ödemek durumunda kalacaklar. 

Pro Display XDR, tasarım olarak ince çerçeveli bir yapısı ile, 32 inç büyüklüğünde ve 6016 x 3384 çözünürlük özelliğine sahip olan ekranı ile raflarda yerini alacak. Giriş seviyesinde olan Mac Pro, 32 GB(Dört adet 8 GB DIMM) ram, 256 GB SSD depolama, 8 çekirdekli 3.5 GHz Intel Xeon W işlemci ve AMD Radeon Pro 580X GPU özellikleri ile beraber tüketicinin karşısında yerini alacak. Hem akıllı cep telefonu konusunda hem de bilgisayar üretimi konusunda özgün çizgisini bozmadan ilerleme kat eden Apple, her geçen gün çok daha güçlenerek teknoloji pazarında yerini sağlamlaştırmayı başarıyor. Üstelik bunu yaparken rakiplerini kıskandıracak ürünler ile yoluna devam ediyor. 

 



PAYLAŞ