Yeniden oynanması gereken 7 oyun! - Haberler - indir.com

Yeniden oynanması gereken 7 oyun!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-09 12:33:44
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

1-Dota 2

2013 yılında güzel bir çıkış yapan oyun , bağlantı problemleri ve tekrarlayan hatalar sebebi ayrıca karakter sayısının azlığı sebebiyle kullanıcılar tarafından eleştiri yağmuruna tutulmaktaydı. Ancak gelen yeni güncellemelerle birlikte Dota 2 ' ye yeni karakterler geldi ve oyundaki hatalar giderildi. Oyun şu anda efsane oyunlar arasında girmeye aday bir hale geldi.

2-Hearthstone

Ücretsiz olarak piyasaya sunulan Hearthstone , oyun hakkında birçok yorum yapılmasına aldırış etmeden geliştirmelerin sürmesine imkan verdi ve kötü yorumlara rağmen kendisini geliştirerek en kaliteli kart oyunları içinde yerini aldı.

3-Ghost Recon: Wildlans

Ekip lideri olarak emirleriniz doğrultusunda hareket eden birliğinizi doğru yönlendirmeyi sağlayacağınız bu oyunda ekibinizin başarılı olması sizlere bağlı. Oyun 2017' deki çıkışıyla birlikte birçok olumsuz eleştiriye maruz kalsa da , eleştirilen konuların yapımcılar tarafından giderilmesi ile ortaya harika bir strateji oyunu ortaya çıktı.

4-Warframe

2013 yılında PC ile çıkış yapan oyunun kullanıcılar tarafından eleştirildiği en çok konu , oyunun oldukça mantık karmaşasının olduğuydu. Bu sebeple eleştiri yağmuruna tutulan oyun yapımcılar tarafından eleştiriler sebebi ile gerçekleştirilen düzeltmelerle birlikte binlerce silah ve karakteri geliştirebileceğiniz bir oyun haline geldi.

5-Final Fants 15

2016 yılında piyasaya sunulan oyun büyük bir ilgi uyandırdı. Büyük ilgi ile takip edilen oyun yeni güncellemelerini sundu ve bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı ve kurgu oyunları arasında ilk sıralara taşıdı.

6-No Man Sky

2016 yılında PS4 ile çıkış yapan  oyun tanıtım videosundaki mükemmeliyeti yakalayamadı ve kullanıcıların büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Bunun ardından eleştiriye maruz kalan oyun yapımcıları tekrardan harekete geçti ve yeni sene içinde Xbox ile piyasaya sürülen oyunda birçok yeni özellik eklenerek oyun iyi bir seviyeye getirildi.

7-Rocket League

Oyun severler tarafından ilgi ile oynanan oyunlar arasında yer alan Rocket League , kısa kürede sevildi ve oyuna yeni eklentiler eklenilerek oyun oldukça gelişmiş bir hal aldı.

8-Rainbow Six Siege

Oyun 2015 yılının Aralık ayında piyasaya sürülürken birçok olumsuz eleştiriye maruz kalmıştı. Ancak şikayet edilen sorunlar giderilerek kaliteli bir hale getirilen oyun, kullanıcılar tarafından beğenildi.

9-Mass Effect: Andromeda

Mass Effeckt serisinin 4. oyunu olan Andromeda ilk çıktığı tarihte birçok olumsuz eleştiriye maruz kaldı. Ancak yapımcılar bütün olumsuz eleştirilere rağmen pes etmeyerek oyunu kusursuz bir hale getirdi.

10-GTA 5 Online

Dünyayı kasıp kavuran GTA 5 efsanesi, yayınlandıktan bir hafta sonra Online sunucularını aktif hale getirmişti. Ancak oyun severlerin yaşadığı bağlantı problemleri  ve oyuncunun ana ekrana dahi girememesi sıkıntılarının yaşanılmasının ardından Online GTA için kullanıcılar biraz beklemek zorunda kalmıştı. Yayınlanan yeni güncellemelerle birlikte artık bu sorunlar giderildi ve şu anda online olarak oynanan GTA 5 oyunu oldukça popüler bir hale geldi.

 





PAYLAŞ