Yeni yılda yepyeni arayüzü İle Xiaomi MIUI 11 geliyor - Haberler - indir.com

Yeni yılda yepyeni arayüzü İle Xiaomi MIUI 11 geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 11:45:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Son zamanların en popüler akıllı cihaz markalarından biri olarak karşımıza çıkan Xiaomi yepyeni tasarımı ve içerikleri ile MIUI 11 ile takipçilerini mutlu edeceğe benziyor. Özgün tasarımı, kullanışlı arayüzü ve kaliteli içerikleri ile kullanıcıları son iki yılda oldukça memnun eden Xiaomi Haziran ayında yaptığı MIUI 10 güncellemesinin ardından bu yılda MIUI 11 ile takipçilerinin karşısında olmaya hazırlanıyor.

Serinin MIUI 11 isimli telefonu aramıza katılıyor

Dünya'nın en büyük telefon üreticileri arasında yer almayı başaran Xiaomi'nin yeni girişimi MIUI 11 yeni yılda aramıza girmeyi bekliyor. Xiomi'nin Ürün Planlama Departmanı Başkanı Liu Ming, yepyeni arayüze ve kullanıcı dostu arayüze sahip olacak olan serinin son telefonu MIUI 11 üzerinde çalışmaların başladığının haberini verdi. Teknoloji söz konusu olunca Çin akla gelmeden olmaz. Çinli teknoloji firması olan Xiomi son yıllarda ürettiği telefonlar ile kullanıcıları memnun bırakmayı başarıyor. Hatta zaman zaman Apple'dan daha kaliteli ürünler ürettiği de söz konusu oldu. 

Xiomi Mi Mix 3, 5G Testinde Kendini GösterdiXiomi Mi Mix 3, 5G Testinde Kendini Gösterdi

Serinin MIUI 11 kullanıcısı ile buluşmak için hazırlanıyor

Teknolojinin gelişmiş olması gözle görülür düzeyde en çok da akıllı cep telefonları etkiledi. Bunun üzerine teknoloji firmaları akıllı cihaz konusunda bir biri ile yarışır hale geldi. Bunlarından biri olan Xiomi son zamanlarda yıldızı parlayan firmalar arasında yerini alıyor. Şimdilerdeki projesi olan MIUI 11 üzerinde çalışmalar başladı. MIUI 10 Haziran ayında tanıtılmıştı. Yeni cihazın özellikleri ve arayüzü hakkında heniz resmi bir açıklama mevcut değildir. Buna rağmen iki telefonda birbirine benzer özelliklerin olacağı bekleniyor fakat MIUI 11 daha çok kullanıcıların istekleri doğrultusunda tasarlanmış ve geliştirilmiş bir halde karşımıza çıkacaktır. Yeni arayüzü ve içerikleri ile gelişmiş yapay zeka üzerine kurulacağı beklenen MIUI 11, kullanıcıların bir çok şeyi kısa yoldan hallederek zamandan tasarruf etmesini sağlayacaktır. 

MIUI 11, MIUI 10'dan daha zeki olacak

Yapay zeka konusunda oldukça ileri düzeyde bir teknoloji kullanan Çinli teknoloji devi Xiaomi yepyeni arayüzü ve daha da gelişmiş olan işletim sistemi ile MIUI 11'i yakın zamanda piyasaya sürmek için çalışmalara başladı. Günümüzde herkes akıllı cihaz kullanma konusunda oldukça titiz davranıyor: Gerek iş yaşamını gerek hayatımızı kolaylaştıran akıllı cihazlar ilk zamanlara göre daha fazla ihtiyaç giderecek durumda. Xiomi'de bu durumu göz önünde bulundurarak kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak düzeyde akılı cihaz üretimine özen gösteriyor. MIUI 11'in fiyatı ise bütçe dostu olacağı söyleniyor. Xiomi her sene büyük güncellemeler alarak ürettiği akıllı cihazların sorunsuz çalışmasını sağlıyor. Bu sebeple kullanıcıların beğenisini kazanmayı başararak oldukça ilgi görmeyi de hak ediyor. MIUI 11'in MIUI 10'a göre çok da yenilikçi bir işlem sistemi üzerini söyleyen Liu Ming, kullanıcıların isteklerini maksimum hızda ve verimlilikte karşılamayı amaçladıklarını da ekliyor. Şu an ki bilgilere göre MIUI 11'in kullanıcılarının gönlünü kazanacağı bekleniyor.


Xiomi Mi A2 İçin Android 9 MüjdesiXiomi Mi A2 İçin Android 9 Müjdesi

PAYLAŞ