Yeni yılda WhatsApp hizmet sözleşmesi yenileniyor - Haberler - indir.com

Yeni yılda WhatsApp hizmet sözleşmesi yenileniyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-03 21:30:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ın kullanıcı sözleşmesinde yenilikler yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı. WEBetaInfo ekibi tarafından keşfedilen söz konusu bu yenilikler, yeni bir geliştirici bildirim ekranı özelliği ile karşımıza çıktı. Edinilen ilk bilgilere göre yeni koşulları 8 Şubat 2021 tarihinde kullanıcıların onayına sunulmuş olarak göreceğiz. WhatsApp platformu geliştirilmeye ve yenilikler kazandırılmaya devam ediliyor. Son olarak her sohbette farklı arka plan gerçekleştirme özelliği getirilen şirket, şimdi ise yeni bir özellik daha geliyor. Bu yeni özellik, uygulamanın göndereceği ve kullanıcıların onaylamas gereken durumlar için yeni bir banner sayfasına sahip olacak. WhatsApp, bu özellik kapsamında da ilk etapta kısa bir süre sonra yapacağı kullanım şartı sözleşmesi değişikliklerini kullanıcılara gösterecek.

WhatsApp tarafından kullanıcılara gönderilecek olan bildirimler, bundan sonra açılabilir bir ekranda görüntülenecek. Kullanıcılar, bu bildirimdeki üçüncü taraf sitelere erişebilecekler. Ayrıca kendilerne sunulan değişikliklere onay verecekler ve bu yeni sistemin her türlü geliştirici bildirimi için hazırlandığı ve kullanılacak olan ilk durumun ise kullanım şartı sözleşmesi olacağı belirtiliyor.

WhatsApp'ta artık gönderilen videoların sesi kapatılabilecekWhatsApp'ta artık gönderilen videoların sesi kapatılabilecek

WhatsApp’ın bu yeni özelliği böyle gözükecek

WhatsApp’ın sahip olacağı ve duyurularını gerçekleştireceği bölümlerin kullanım amacını sınırsız hale getireceği düşünülüyor. Şirket bu noktada her güncelleme sonrasında duyuru ekranını yayınlayıp kullanıcıları yeniliklerden haberdar etmeyi sağlayacak. Diğer yandan şirket, olası durumlarda ise dünyadaki belli bölgede yer alan kullanıcılarına özel bildirimler de gönderebilir. WABetaInfo ekibi tarafından keşfedilen bu yeniliğin WhatsApp’ın kısa bir süre sonra kullanım şartlarında güncelleme yapacağını da karşımıza sunmuş oluyor.

Güncelleme detaylarında ise kullanıcı verilerini şirketin nasıl kullanacağı ile işletmelerin Facebook hizmetlerinden nasıl faydalanabileceğine dair detaylar yer alıyor. Tarihte bir farklılık olmazsa yeni kullanım şartları 8 Şubat 2021 tarihinde kullanıcıların onayın sunulacak.


WhatsApp iki yeni özellikle gündemdeWhatsApp iki yeni özellikle gündemde
WhatsApp'ta her sohbete özel duvar kağıdı ayarlanabilecekWhatsApp'ta her sohbete özel duvar kağıdı ayarlanabilecek

PAYLAŞ