Yeni Xbox'ın İlk Oyunu Halo Infinite - Haberler - indir.com

Yeni Xbox'ın İlk Oyunu Halo Infinite

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-10 11:03:01
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Halo Infinite ile ilgili ilk bilgileri geçen sene E3’te paylaşan Microsoft, E3 2019’da da oyun ile ilgili detayları oyun severlere vermeyi ihmal etmedi. Halo’nun açık dünya versiyonuymuş gibi görünüyor olsa da geçen sene yayınlanan ilk fragmana baktığımız zaman, küçük ayrıntılar olan ancak çıkarımlar yapmamıza neden olan bazı noktaları sizlerle paylaşacağız.

Halo Infinite’in “Project Scarlett” kod isimli yeni Xbox ile beraber oyun severlerin beğenisine sunacağını açıklayan Microsoft, Oyunu Project Scarlett’in dışında Xboz One ve PC ile de oynayabilmek mümkün olacak. Yayınlanan yeni fragmana baktığımız zaman ise bir mühendisin Master Chief’e yeniden hayat verdiğini görüyoruz. Öte yandan yapımcı 343 Industries’den yapılan açıklamada Halo Infinite’in Halo’nun ruhani yeniden başlatması olduğunun altını çizdi. Yaptığı açıklamada oluşturulan yeni karakterlerin, Halo’yu daha önceden oynayamayan oyun severler için şahane diyebileceğim bir başlangıç seviyesi olacağını vurguladı.

Halo Infinite bugüne kadarki en pahalı oyun projesi mi olacak?Halo Infinite bugüne kadarki en pahalı oyun projesi mi olacak?

“Eğer daha önce Halo oynamadıysanız, bu oyun size maceraya katılmanız için büyük bir fırsat verecek.”

Hikaye Chief için yeni bir bölüm ve meydan okumanın başladığı anlamı taşıdığını ifade eden Halo Infinite’i geliştiren stüdyo ekibinin başı olan Chris Lee, “Ancak bizi bu noktaya getiren olay ve hikayelere de saygı göstermeye devam edeceğiz. Eğer daha önce Halo oynamadıysanız, bu oyun size maceraya katılmanız için büyük bir fırsat verecek.” şeklinde konuştu. Oyun severlerin bir hayli hoşuna gidecek özellikle ile karşısına çıkacak olan Halo Infinite, 343 Industries’in yeni oyun motoru Slipspace Engine ile piyasaya girecek. Söz konusu olan bu oyun motoru, yeni Halo oyun ve deneyimleri için tasarlanarak oyun piyasasında yerini alacak. Konuyla alakalı olarak genel bir söylemde bulunan Chris Lee, Slipspace Engine sayesinde sürekli hayalini kurdukları Halo deneyimini yaşayabileceklerinin altını çizdi.


Microsoft ve Sony Bulut Oyun ve Yapay Zeka Konularında İş Birliği YapacakMicrosoft ve Sony Bulut Oyun ve Yapay Zeka Konularında İş Birliği Yapacak
Dünya Sağlık Örgütü, Oyun Bağımlılığını Hastalık Olarak Kabul EttiDünya Sağlık Örgütü, Oyun Bağımlılığını Hastalık Olarak Kabul Etti

PAYLAŞ