Yeni Windows sürümü Lumia'da görüntülendi - Haberler - indir.com

Yeni Windows sürümü Lumia'da görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-19 10:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

ISO dosyasının sızdırılması ile beraber teknoloji dünyasının en önemli gündem maddelerinden birisi olan Windows 11, şimdi ise Lumia 950XL modeline yüklendi. Bazı iddialara göre Windows 11 ARM sürümü henüz sızdırılmadığından ötürü paylaşılan fotoğrafın gerçek olmadığı iddia ediliyor. 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan etkinlik ile beraber resmi olarak Windows 11’in karşımıza gelmesi bekleniyor. Microsoft’un bu yeni işletim sistemi Windows 11, ISO dosyasının sızdırılması ile tüm detayları ortaya çıkmıştı. Sızdırılma ile beraber birçok kişi bilgisayarlarına yada sanal makinelere Windows 11 yüklerken, bazı kullanıcılar ise daha farklı içerikler oluşturmaya başladılar.

Windows 11 ISO dosyası sızdırıldıktan sonra tweet atan Aggiornamenti Lumia adlı bir Twitter hesabı,  "(Windows 11 ISO) Sızıntısının üzerinden bir gün geçti ve hala Windows 11 yüklü Lumia 950XL görmedim" ifadesini kullanırken, Gustave Monce adlı bir başka hesap ise "Soracak olursan, bu (fotoğraf) dünden" diyerek Lumia 950XL’a Windows 11 yüklendiğini gösteren bir görsel yayınladı.

Windows 11 yüklemeniz tehlikeli olabilirWindows 11 yüklemeniz tehlikeli olabilir

Windows 11 Lumia 950 XL modeline yüklendi

Sadece bir fotoğraftan ibaret olan bu paylaşımda Windows 11’in bir akıllı telefonda nasıl bir işlevselliğe sahip olacağı henüz bilinmiyor. Bununla beraber Windows 11, her ne kadar “yeni nesil Windows” olarak lanse edilmiş olsa da, görsel açıdan güncellenmiş Windows 10 olarak gözüktüğü de aşikar. Durum böyle olunca Windows 10 Mobile ile piyasaya sürülen son telefonlara bakacak olursak, Lumia 950 XL’nin de yepyeni bir deneyime sahip olmayacağını söyleyebiliriz.

Yuu adlı bir başka Twitter hesabına göre ise Windows ARM versiyonu henüz sızdırılmadı. Bu fotoğrafın özelleştirilmiş bir Windows 10 görüntüsü olduğu düşünüyorum. Şeklinde bir paylaşım gerçekleştirildi. Bakalım Windows 11 işletim sistemi bilgisayarlar sonrasında mobil platformda nasıl gözükecek göreceğiz.


Henüz tanıtılmadan Windows 11 SE ortaya çıktıHenüz tanıtılmadan Windows 11 SE ortaya çıktı
Windows 11'in yeni pencere denetim seçenekleri gözüktüWindows 11'in yeni pencere denetim seçenekleri gözüktü

PAYLAŞ