Yeni Vivo Z1i Satışa Çıktı - Haberler - indir.com

Yeni Vivo Z1i Satışa Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-02 15:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticilerinden yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise Vivo markası tarafından yeni ürünler tanıtıldı. Şirket son modeli olan henüz bir ay önce tanıtılan Z1 sonrasında Vivo Z1i modeli satışa sunuldu. Yeni Vivo Z1i modeli gerek çipset gerekse farklı depolama seçenekleri ile önceki modelinden dahada öne çıkıyor. Daha iyi bir kamera sistemi ile gelen modelin arka yüzeyinde çift kamera sistemini görüyoruz. Oldukça ince çerçevelere sahip yeni model 6.26 inçlik bir ekran büyüklüğü ile beraber modelin ekran çıkıntısına da sahip olduğu belirtiliyor. İşlemci tarafına baktığımızda şirketin orta seviye Qualcomm Snapdragon 636 çipsetini tercih ettiğini ve Z1 modeline göre daha düşük bir güce sahip olduğu gözüküyor.

Z1 modeli ise Snapdragon 660 işlemcisine sahip olarak geliyordu. Yeni Z1i modeli 4 GB RAM ile beraber 128 GB'lık bir dahili depolamaya sahip durumda. Hibrit SIM slotuna sahip olan modelin microSD kart ile hafıza arttırma seçeneği yer alırken bu desteğin 256 GB'a kadar olduğu belirtiliyor. Kamera noktasında ise yeni model Z1'e göre gelişerek tam 16 megapiksellik bir selfie kamerası ile geliyor. Ayrıca reklam içeriğine göre yeni modelin 12 megapiksellik sensör ile 24 megapiksellik görüntüler elde ettiği ifade ediliyor.

Çift piksel sensörleri ile şirketin bu özelliği devreye soktuğu belirtiliyor. Modelin diğer özelliklerine baktığımızda ise 3260 mAh'lik batarya ile beraber 19:9 oranlı LCD bir ekran ve FunTouch OS arayüzü bulunuyor. Kırmızı ve siyah renk seçenekleri ile satışa çıkacak olan modelin Çin'de 285 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.





PAYLAŞ