Yeni uygulama ile benzin ve motorin daha ucuza alınacak! - Haberler - indir.com

Yeni uygulama ile benzin ve motorin daha ucuza alınacak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-01 10:50:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke Türkiye'de başlayacak yeni sistem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte benzin ve motorin fiyatlarını daha da aşağı çekecek yeni uygulama.

Pek çok Avrupa ülkesinde ve Amerika Birleşik Devletleri'nde akaryakıt satışlarında self servis yöntemi benimseniyor. Türkiye ise yıllardan beri bu tip bir örnek bulunmuyor. Fakat Aytemiz tarafından yapılan planlamalar ile birlikte bu konuda bir ilk çalışma gerçekleştirilecek.

En ucuz benzinin satıldığı yere yönlendiren uygulamaEn ucuz benzinin satıldığı yere yönlendiren uygulama

Açıklamalar dikkat çekti!

Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamalarda, motorin ve benzin satışlarında yeni sisteme geçiş yapılacağı ve böylece fiyatların daha da ucuza geleceği belirtildi. Kullanıcıların akaryakıt istasyonlarında kendi benzin ve motorini alması esasına dayanan yeni sistem sayesinde özellikle personel gibi ek maliyetler ortadan kalkacağı için bu tasarruf motorin ve benzin fiyatlarına yansıtılacak.

Self-servis dolum hizmeti başlıyor!

Firma tarafından yapılan planlamalar doğrultusunda self servis istasyonları resmi olarak hizmete girmiş durumda. Şu anda sadece Türkiye genelindeki 30 farklı istasyonda kullanılabilecek olan self servis istasyonlar, kısa süre içerisinde 100’e çıkacak. Açıklamalara göre mevcut hizmetlerde motorin için 20 kuruş, benzin için ise 15 kuruşluk bir fark ortaya çıkacak ve müşteriler bu fark sayesinde daha ekonomik bir şekilde akaryakıt alabilecek. 

En ucuz benzinin satıldığı yere yönlendiren uygulama 

Türkiye’de yeni akım olabilir!

‘’50 litre hacmi olan bir depoyu düşündüğümüzde, bu miktarlar bir dolumda yaklaşık 10 TL’lik tasarruf anlamına geliyor. Batılı ülkelerde zaten var olan self-servis hizmetini Türkiye’de başlattık. Türkiye’deki 23 milyon motorlu araçtan otogaz ile çalışanları çıkarırsak, yaklaşık 10-15 milyon araca hizmet vermeye talibiz. Self-servis hizmetini yapay zeka teknolojisi ile geliştirdiğimiz kiosk üzerinden tüketicilere sunuyoruz.’’ diyerek konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Eke, yaptığı bu açıklamalar ile birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağını da net bir şekilde söylemiş oldu.



PAYLAŞ