Yeni The Division Heartland ücretsiz indirilebilecek - Haberler - indir.com

Yeni The Division Heartland ücretsiz indirilebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-08 13:31:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

The Division Heartland oyun dünyasında yerini aldı. Başarılı isim Ubisoft yapımı olan bu oyun lansmana gerek duymadan gün yüzüne çıktı. Şirket yeni oyununu tamamen ücretsiz bir şekilde piyasaya çıkacak. 2021-2022 yıllarında kullanıcıların beğenisine çıkan oyun, The Divisiın evreninde geçecek. Fakat oyuncuların önceki oyuncularda vakit geçirmesine gerek kalmayacak. Ubisoft Originald altında duyurusu gerçekleşen oyunun arka kısmında ise Red Storm stüdyosu yer alıyor. Göründüğü üzere şirket Tom Clancy evrenini genişletmeye devam edecek gibi gözüküyor. 

The Division Heartland tamamen ücretsiz olacak

Oyun dünyasında dijital çağın gelişi ile beraber yeni seçenekleri ortaya çıktı. Oynaması ücretsiz olan oyunların sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Ubisoft sessizce duyurusunu yaptığı The Division Heartland oyununu tanıttı. The Division evreninde geçecek olan oyun tamamen ücretsiz olarak sunulacak. Oyunun yapımcılığını ise Red Storm stüdyosu sahipleniyor. Stüdyo bilindiği üzere serinin ilk oyunu olarak nitelendirilen The Division piyasaya çıkarmıştı. Firmaya ait olan Tom Clancy markası ve evreni ile arasında oldukça başarılı alınan kararların etki etmesi oldukça fazladır. Firma, Red Storm'a güvendiğini dile getirdi. 

Ubisoft, 19 Aralık'a kadar her gün ücretsiz oyun verecekUbisoft, 19 Aralık'a kadar her gün ücretsiz oyun verecek

The Division Heartland, serinin diğer oyunları ile bir bağa sahip olacak. Yani oyuncular oyunun diğer oyunlarını oynamamış olsalar dahi bu oyunda bilgi eksikliği durumuyla karşılaşmayacaklar. Tek kişi veya dört kişiye oyuna girilebilir. Yapı olarak The Division oyunuyla benzerlik gösteren bu oyunun nasıl bir türe sahip olacağı ise henüz belli değildir. Özellikle de bu konu ile ilgili farklı iddialar vardır. Kimi bilgilere göre Fortnite ve Call of Duty Warzone oyunlarından dolayı bir “battle royale”  oyun çıkarma ihtimali vardır. Bazı bilgilere göre ise diğer oyunlara göre daha keşfe yönelik içerikler olacak. 

2021-2022 tarihleri arasında sunulacak

Çok ses yapmadan duyurusu yapılan The Division Heartland için kesin bir çıkış tarihinden söz etmek oldukça zordur. Öyle ki Ubisoft oyununun ne zaman oyunculara sunulacağı açıklanmadı. Şirket şu an için 2021-2022 arasından oyunun çıkacağını duyurmakla yetindi. Oyun içi görsellerde ortaya çıkmazken, yapımın çıkış tarihinin yakın olduğunu söylemekte zordur. Oyuncular bu heyecan verici oyunda ABD'de Heartland bölgesinde kalan bir Division ajanı kontrol edecekler. Bununla beraber oyunun serideki diğer iki oyuna göre daha küçük alanlar içerisinde gerçekleşeceği iddia ediliyor. Ubisoft bu oyunu daha özel bir alanda oyuncuların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Firma tarafından yapılan bu açıklama dışında ada oyunun içeriği ile ilgili olarak farklı bilgi yer almıyor. Tom Clancy eserlerini kullanmaya devame den Ubisoft, Originals adlı bir yapıya da gidiyor gibi gözüküyor. Electronic Arts'ın da aynı adla duyurusunu yaptığı bu başlık ile beraber firma, kendi özel oyunlarına yeni bir kategori oluşturuyor. PC ve oyun konsolları için sunulacak oyunun eski nesle de ulaşması sürpriz olmaz gibi gözüküyor. The Division Heartland hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

 


Ubisoft 19 Aralık'a kadar ücretsiz oyun dağıtacakUbisoft 19 Aralık'a kadar ücretsiz oyun dağıtacak
Ubisoft, 179 TL'lik oyunu ücretsiz olarak veriyorUbisoft, 179 TL'lik oyunu ücretsiz olarak veriyor
2021'de Ubisoft+ Game Pass'a geçebilir2021'de Ubisoft+ Game Pass'a geçebilir

PAYLAŞ