Yeni Tasarımlı Sony Xperia XZ4 Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Yeni Tasarımlı Sony Xperia XZ4 Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Sony, özellikle son nesil amiral gemisi cihazları ile bir türlü bekleneni verememiş ve rakiplerinin arkasında kalmıştı. Şimdi ise şirketin yeni amiral gemisi modeli olması beklenilen Xperia XZ4 cihazı hakkında yepyeni detaylar ortaya çıktı. Rekabeti bir hayli artan akıllı telefon pazarında Sony yeni nesil tasarıma bir türlü geçiş yapamamış ve rakiplerinin arkasında kalmıştı. Şimdi ise 3 arka kamerası ve çentiksiz ekran tasarımı ile Xperia XZ4 modeli ortaya çıkmış durumda. Özellikle son dönemde Asya ve Çinli telefon üreticilerinin yükseliş ve girişiminden sonra Sony, adeta kaybolup gitmişti. Ayakta durmaya devam eden Sony’nin bir dönem ülkemiz pazarından çekileceği iddiaları da ortaya çıkmış ancak gerçekleşmemişti.

Sony Xperia XZ4 Teknik Özellikleri

Sony, E3 2019'a Katılmayacak!Sony, E3 2019'a Katılmayacak!

Ortaya çıkan yeni görsellere göre cihazın tasarımı tamamen ortaya çıkmış oluyor. Fakat tasarım anlamında baktığımız zaman cihazın 2019 model amiral gemisi cihazlara göre pek uygun olmadığı gözüküyor. Tasarım anlamında yine beklenen girişimi veremeyen Sony’nin ancak donanım tarafında güçlü ve üst seviye bir cihaz olarak gelmesi bekleniyor. Cihaz işlemci tarafına baktığımızda henüz bugün tanıtılan Qualcomm’un 7 nm üretim sürecine sahip Snapdragon 855 modeliyle gelmesi bekleniyor. Modem tarafında ise cihazda X50 5G modemi yer alacak ve beklendiği üzere telefon 5G teknolojisine destek verecek.

21:9 oranlı bir ekran paneli yer alması beklenen Xperia XZ4, 6.55 inç büyüklüğe sahip olacak ve AMOLED bir panele kurulacak. Donanım tarafında ise cihazda 6  GB RAM ve 256 GB dahili depolama gibi detayları göreceğiz. Cihazın ayrıca kutu içerisinden en güncel Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çıkış yapması bekleniyor. 3900 mAh’lik bir bataryaya sahip olacak olan Sony’nin bu amiral gemisini resmi olarak MWC 2019 ile beraber görmemiz bekleniyor.  


Sony Xperia XZ4 Tasarım ve Özellikleri GözüktüSony Xperia XZ4 Tasarım ve Özellikleri Gözüktü
Sony’den Black Friday’e özel geniş indirim listesi!Sony’den Black Friday’e özel geniş indirim listesi!
Sony Xperia XZ4 gözükmeye başladı!Sony Xperia XZ4 gözükmeye başladı!

PAYLAŞ