Yeni tasarımıyla tanıtılan AirPods Pro özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Yeni tasarımıyla tanıtılan AirPods Pro özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-29 15:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın yeni üst seviye AirPods Pro kulaklık modeli tanıtıldı. Piyasada yer alan AirPods serisinin en üstüne konumlanacak olan bu yeni model normal seriden ekstra özelliklere sahip olarak piyasaya giriş yapıyor. Tanıtımı ile beraber Türkiye fiyatı da belli olan bu yeni model neler sunuyor gelin bakalım. Apple’ın kulaklık kategorisindeki en güçlü ve amiral gemisi modeli olan AirPods Pro, iPhone’lar ile daha optimize edilerek geliştirilmiş durumda. Tasarım değişikliğinin yanı sıra yeni AirPods Pro modelinde gürüntü engelleme özelliği de beraberinde sunuluyor. Daha önce birçok sızıntısı gerçekleştirilen AirPods’un gelişmiş modeli AirPods Pro nihayet tanıtıldı ve tüm detayları belli oldu.

AirPods Pro Özellikleri ve Fiyatı

AirPods’a rakip kablosuz kulaklık Amazon Echo Buds özellikleri ve fiyatıAirPods’a rakip kablosuz kulaklık Amazon Echo Buds özellikleri ve fiyatı

İyileştirilmiş bir tasarımla gelen yeni AirPods Pro bu noktada kulağa daha rahat oturacak şekilde tasarlanmış durumda. Gürültü engelleme özelliği de konumlandırılan bu model uç kısmında silikon entegre olarak geliyor. Yuvarlak bir tasarıma sahip olan bu kulaklık suya dayanıklı bir yapıya sahip durumda. Ayrıca AirPods Pro modelinde bulunan yeni havalandırma sistemi ile basıncı eşitlemek hedefleniyor. Yeni kulaklıktaki en dikkat çekici özellik ise aktif gürültü engelleme sistemi oluyor. Her iki kulaklığın mikrofonundan gelen sesler yazılım ile analiz ediliyor ve arka plandaki gürültünün önüne geçiliyor. Sistemin saniyede 200 kere ses sinyal analizi yaptığı ifade ediliyor.

Ayrıca şeffaf mod sayesinde müzik dinlerken dışarıyı da rahat bir şekilde duyabiliyorsunuz. Dış kısım yüzeye baskı uygulayarak gürültü engelleme ve şeffaf mod arasında geçiş yapabileceksiniz. AirPods Pro modelinde 10 adet ses çekirdeği ve H1 yongası yer alıyor. Bu yeni kulaklık ayrıca Siri komutlarını da dinliyor ve adaptif ekolayzır özelliği ile kulağınızın yapısına göre frekans seviyesini ayarlayabiliyorsunuz. Modelin tek şarj ile 5 saate kadar dinleme ve 3.5 saate kadar konuşma performansı sunduğu biliniyor. Gürültü engelleme açıkken ise 4.5 saat dinleme yapılabiliyor. Kablosuz şarj desteği bulunan kılıf ise ekstra olarak 19 saate yakın bir süre ekleyebiliyor.

Bu yeni model  iOS 13.2, iPadOS 13.2, watchOS 6.1, tvOS 13.2, macOS Catalina 10.15.1 desteklerine sahipken ülkemizde AirPods Pro modeli 1899 TL fiyat etiketine sahip olarak 30 Ekim tarihinde satışa sunulacak.


AirPods Pro ay sonunda mı geliyor?AirPods Pro ay sonunda mı geliyor?
AirPods Pro 8 farklı seçeneğiyle gelmeye hazırlanıyorAirPods Pro 8 farklı seçeneğiyle gelmeye hazırlanıyor

PAYLAŞ