Yeni tanıtılan Google Pixel Buds özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Yeni tanıtılan Google Pixel Buds özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-17 20:00:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Google bugün gerçekleştirdiği etkinlikte bir çok teknolojik alet ve telefon tanıttı. Bu ürünlerin arasında telefonların yanı sıra en çok dikkat çeken teknolojik ürün Google Pixel Buds 2 oldu. Haberimizin detaylarında Google Pixel Buds 2 Teknik özellikleri ve fiyatı yer alıyor. Google Pixel Buds ilk olarak 2017 yılında piyasaya sürülürken bir çok yeni özellik ile karşımıza tekrar çıktı.

1 Gün öncesinde düzenlenen tanıtım etkinliğinde yeni model olan Pixel 4 telefonunun yanı sıra karşımıza önceki haftalarda sızıntılarla çıkan Google Pixel Buds 2 oldu. Yeni kulaklık günümüzün de önünde bir görüntüye sahip olurken sesli asistan desteğiyle de tercih edilmesinde ikna edici oluyor. Bluetooth 4.0+ özelliğini içerisinde barındıran kablosuz kulaklık bu özelliğiyle birlikte dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, tabletler ve hem iOS hem de Android cihazlarla eşleşme fırsatı sunuyor. Pixel Buds, Google ürünü olduğunu Android 6.0 üstü sürümlerle tek dokunuşta eşleşme özelliğiyle kanıtlıyor, ayrıca kulaklıkların Bluetooth kapsama alanının yaklaşık bir futbol sahası kadar olduğu söyleniyor.

Pixel 4’ün Motion Sense özelliği nasıl çalışıyor?Pixel 4’ün Motion Sense özelliği nasıl çalışıyor?

Pil ömrü ve diğer ekstra özellikler ile ne kadar beğenilse de bu yeni kulaklık 2020 yılında çıkacağı da göz önüne alındığında Bluetooth 4.0 sürümüne sahip olmasıyla büyük kayıp yaşayacaktır.

Pixel Buds 2 teknik özellikleri

Ufak kulaklık kancalarına sahip olan Pixel Buds 2, insan kulağına tam oturacak şekilde tasarlanmış yapıda. Kulaklığın teknolojik tasarımı kulaklığa dış çevreden gelen gürültüye bağlı olarak ses seviyesini dinamik olarak ayarlamasını sağlıyor. Bu kapsamda ekstra olarak Google Asistan sizin için ortamın sesini analiz ederek sesi yükseltme ve azaltmayı sağlıyor tabii bu özelliği devre dışı bırakabiliyorsunuz.

Ufak ve kapalı yapısıyla ter ve suya karşı da dayanıklı olan Pixel Buds 2, kablosuz kulaklıkların en kötü olduğu arama kalitesindeki mikrofondaki performans düşüklüğünü Google Pixel Buds 2 çözüyor. Daha iyi sesli arama kalitesi için tasarlanmış kulaklıklar mikrofonu da bünyesinde barındırıyor ve kulaklıklar'da çenenin titreşimiyle konuşmayı algılıyor ve bunu içerisinde dahil olan ivmeölçer ile yapıyor. Google Asistan desteğini kullanmak için "Hey Google" şeklinde seslenmeniz yeterli. Bu komutla birlikte telefonu çıkarmadan basit işlemlerinizi halledebilirsiniz örneğin "Hey Google, telefonu uçak moduna al" gibi. 

Pixel Buds 2 batarya konusunda da yeterli bir performans sergiliyor. Tam dolu batarya ile 5 saate kadar aktif kullanma sunarken kılıfıyla birlikte tam 24 gün bekleme süresi vaat ediyor.

Google Pixel Buds 2 Ne Kadar?

2020 yaz aylarında piyasaya çıkması beklenen Google Pixel Buds 2, siyah-beyaz, nane yeşili ve mercan benzeri renk seçenekleriyle raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Cihazın Türkiye fiyatı daha belli değil fakat Avrupa genelinde 179 dolar fiyat etiketiyle ( Türkiye dolar kuruyla ortalama 1.050 TL) karşımıza çıkacak. Türkiye kuruyla belirlenen fiyata vergiler dahil değildir.


Akıllı saat dünyasında taşlar yerinden oynayacak: Google Pixel Watch geliyorAkıllı saat dünyasında taşlar yerinden oynayacak: Google Pixel Watch geliyor
Google Pixelbook Go tanıtıldı. Google Pixelbook Go nedir?Google Pixelbook Go tanıtıldı. Google Pixelbook Go nedir?

PAYLAŞ