Yeni tanıtılan Galaxy Z Flip'in satış başarısı! - Haberler - indir.com

Yeni tanıtılan Galaxy Z Flip'in satış başarısı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-14 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni nesil Galaxy S20 serisi geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Tanıtım oldukça ses getirirken, etkinlik kapsamındaki en dikkat çekici cihazlardan birisi kuşkusuz yeni katlanabilir model olan Samsung Galaxy Z Flip oldu. Şimdi ise yeni Galaxy Z Flip modeli önemli bir başarıya imza attı. Samsung şirketinin Galaxy Fold modeli sonrasında tanıtmış olduğu ikinci katlanabilir model Samsung Galaxy Z Flip oldu. Dikey katlanabilir bir tasarıma sahip olan bu cihaz Türkiye’de 13.499 TL gibi yüksek bir fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Yurt dışı fiyatı da bir hayli pahalı olan bu cihaz hakkında gelen bilgilere göre Güney Kore merkezinde ilk stoğunu sekiz saatten kısa bir sürede satmayı başarmış durumda. Yaklaşık 900 telefondan oluşan bu stok satışında  böyle bir pahalı cihaz için rakamların bir hayli iyi olduğu gözüküyor.

Samsung Galaxy Z Flip’ten ilk başarı geldi

Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy S20 serisinin özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy S20 serisinin özellikleri ve fiyatı

Bu satışın ön sipariş üzerinden yapıldığı ve ilk stoklar olduğu belirtiliyor. Diğer yandan modelin normal satışlarının başlaması ile beraber daha da fazla ilgi görmesi bekleniyor. Bu durum Samsung’un yüzünü güldürürken, fiyat noktasında cihaz hakkında olumlu geri dönüşler bekleniyor. Birçok kişi ekranda yer alan katlanma yerinden şikayet ederken, ekran üstü cama rağmen bu ek yer kendisini yine de gösteriyor. Samsung  Galaxy Z Flip modelinin sahip olduğu donanım özelliklerini hatırlayacak olursak, modelde 6.7 inçlik 2636x1080 piksel Dinamik AMOLED esnek bir ekran  yer alıyor. Galaxy S20 serisinde olduğu gibi 7 nm üretime sahip Snapdragon 855 Plus ile 8 GB RAM belleği yer alıyor.

256 GB’lık dahili depolamaya sahip olan Galaxy Z Flip modeli, microSD kart girişi olmadan geliyor. Arka yüzeyde 12 megapiksel F2.2 ultra geniş açı + 12 megapiksel F1.8 geniş açı olmak üzere çift ve ön tarafta ise 12 megapiksel F2.4 selfie kamerasına sahip durumda. sAMOLED bilgi ekranı ise 1.05 inç büyüklüğünde ve 300x116 piksel çözünürlük ile geliyor. Cihaz toplamda 3300 mAh’lik bi pile sahip olurken kablolu 15W hızlı şarj ve 9W ise hızlı kablosuz şarj desteğine sahip durumda.  


Samsung ve Xbox’tan sürpriz anlaşma!Samsung ve Xbox’tan sürpriz anlaşma!
Samsung'dan katlanabilir telefon teknolojisiyle ilgili yeni açıklamaSamsung'dan katlanabilir telefon teknolojisiyle ilgili yeni açıklama

PAYLAŞ