Yeni tanıtılacak Apple ürünleriyle ilgili önemli bilgiler - Haberler - indir.com

Yeni tanıtılacak Apple ürünleriyle ilgili önemli bilgiler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-25 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Apple’ın 2020 yılı için yeni ürünlerini bahar etkinliği ve daha sonra Eylül ayında gerçekleştireceği etkinlik ile beraber duyurması bekleniyor. Şimdi ise Apple’ın geleceği ve yeni teknolojileri hakkında üç önemli bilgi ortaya çıktı. Apple tarafından gelen ilk bilgiye göre şirketin bir süredir üzerinde çalıştığı belirtilen takip aksesuarı Tile benzeri olarak iOS 13.2 kodlarında ortaya çıkmıştı. AirTag olarak adlandırılan bu model gücünü U1 çipinden alacak. U1 çipinin getirmiş olduğu en büyük avantajlardan birisi ise takip aksesuarı için Ultra Geniş Bant teknolojisi oluyor. UWB desteği bu noktada Apple’ın iPhone 11 serisinde yer alıyor. Bu teknoloji ise konum belirlemede Wifi ve Bluetooth’a göre çok daha hassas bir çalışma sergileyebiliyor. Apple tarafından yeni bu ürünün “günlük eşyalarınızı bir daha asla kaybetmeyin” diyerek tanımlaması bekleniyor. Tamamen su gerçirmez olması beklenen ürün Apple Watch gibi manyetik şarj özelliğine de sahip olacak.

Apple’ın yeni ürünleri hakkında yeni detaylar

Apple'dan iPhone'larla ilgili radikal karar!Apple'dan iPhone'larla ilgili radikal karar!

Diğer bir yaşanan gelişme ise Mac’ler tarafında oluyor. Son detaylara göre şirketin kendi geliştirmiş olduğu işlemciyi kullanan ilk bilgisayarlarını 2021’in ilk yarısından itibaren satışta göreceğiz. Bu noktada bu ürünler için biraz daha beklememiz gerekiyor. Bu yeni Mac modelleri söylenene göre 5 nm üretim sürecine sahip işlemcilere sahip olacak. Intel için işlemci tedarik noktasında kötü haber olurken, bakalım Apple, kendi bilgisayar işlemcileri ile bekleneni verebilecek mi yakın zamanda göreceğiz.

Şirket hakkında gelen son detaylar ise 2020 iPhone modeller ile alakalı oluyor. Bu noktada yaz sonunda dört adet 5G desteğe sahip yeni iPhone modelinin tanıtılması bekleniyor. Yüksek bir ihtimalle iPhone 12 olarak gelecek bu seri IEEE 802.11ay WiFi standardına destek verecek. Bakalım bu yeni ürünler ne derece beğenilecek göreceğiz.  


Yeni iPhone patenti dikkatleri üstüne topladıYeni iPhone patenti dikkatleri üstüne topladı

PAYLAŞ