Yeni Surface Kulaklık Modeli Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni Surface Kulaklık Modeli Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-04 10:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Microsoft’un gerçekleştirmiş olduğu etkinlik kapsamında yeni Surface serisi ürünlerini görmeye devam ediyoruz. Surface adlı modelleri ile markalaşma yolunda ilerleyen şirket şimdi ise Surface Headphones adlı yeni kablosuz kulaklık modellerini tanıttı. Oldukça üst seviye bir kulaklık olarak gelen bu yeni seri gürültü önleyici özelliği ile dikkat çekiyor. Gerek performans gerekse tasarım noktasında üst seviyelere hitap edecek olan bu kulaklığın fiyatı ise kullanıcıları üzmeye yetiyor. Surface adı altında birçok bilgisayar ve donanımlarını tanıtmaya devam eden şirket ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Surface Serisi Ürünler

Teknosa Yönetiminden sürpriz ayrılık!Teknosa Yönetiminden sürpriz ayrılık!

2 Ekim tarihinde gerçekleştirilen lansman kapsamında Surface Laptop 2, Surface Pro 6 ve yeni Studio modellerini gördüğümüz Microsoft tasarım noktasında başarılı işler imza atmaya devam ediyor. Yeni tanıtılan Microsoft kablosuz kulaklığı sunmuş olduğu tasarımı ile Premium bir his vermeyi hedefliyor. ABD üzerinde 350 dolar fiyat etiketi olarak açıklanan ürünün ülkemizde 2100 TL seviyelerinde bir fiyat ile çıkması bekleniyor. Yeni kulaklığın detaylarına gelecek olursak ayarlanabilir gürültü seviyesi özelliğine sahip olan bu model ile gürültü kesme ayarını yönetebiliyorsunuz. Bu ayar ise tasarımda sağ kulaklık gövde üzerine döner bir sistem ile entegre edilmiş durumda.

Kulaklık kafadan çıkartıldığında otomatik olarak müzik durma yetenekleri gibi işlevlerde cihazda bulunuyor. USB Type-C şarj desteğine sahip olan modelde 3.5 mm’lik ses girişi de yer alıyor. Kablosuz çağrı kalitesinin üst seviye olacağı bu model oldukça fazla dikkat çekmeyi başarıyor. Ses ayarı, müzik duraklatma ve çağrılara cevap gibi yönetimler ise kulaklık üzerinde yer alan dokunmatik yüzeyden sağlanabiliyor. Bluetooth bağlantısına sahip olan model ile 15 saat kesintisiz müzik deneyimi yaşanabiliyor. Ayrıca çeşitli ve detaylı ses ayarları için kulaklığın mobil uygulamasını kullanmak mümkün oluyor.


Microsoft Surface Studio 2 ile birlikte “en hızlı Surface” bilgisayarı sunuyorMicrosoft Surface Studio 2 ile birlikte “en hızlı Surface” bilgisayarı sunuyor

PAYLAŞ