Yeni Strateji Oyunu: The Tribez (Video) - Haberler - indir.com

Yeni Strateji Oyunu: The Tribez (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Oyun severlerin gizem ve sırlar ile dolu güzel bir dünyada kendi köylerini inşa ederek halkının refah içerisinde yaşamasını sağlamaya çalışacakları yeni strateji oyunu The Tribez hakkındaki tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Oynanabilirlik ve grafik açısından oldukça dikkat çekici kaliteye sahip olan strateji oyunu The Tribez'in öyküsü eski çağlarda geçmektedir. Sırlar, gizemler ve bilinmeyen güzel bir dünyanın içerisinde saatler süren ve adeta bağımlılık yaratan keşiflerle dolu bir maceraya atılacağınız oyunda, eski çağlarda barış sever insanların yaşadıkları ilkel bir dünyayı ziyaret etme şansını bulacaksınız.

Taş ve çamurdan yapılmış evler ile inşa edeceğiniz köyünüzü geliştirerek halkınızın refah içerisinde yaşamasını sağlayacağınız gibi aynı zamanda dışarıdan gelen tehditlere karşı da köylüleri korumaya çalışacaksınız. Bunun yanı sıra oyun içerisinde size verilecek olan görevleri yerine getirmeye çalışacak ve komşu köylerin liderleri ile işbirliği yaparak imparatorluğunuzun temellerini daha sağlam bir hale getirmekle beraber ülke ekonomisinin gelişmesi için çaba harcayacaksınız. 

Adeta gerçek ve nefes alan bir dünyada yaşıyormuşsunuz hissine kapılacağınız oyunda en ufak detaya kadar muhteşem grafikleri bulabilir, hareketli animasyonlar ile eğlenebilir, birbirinden farklı onlarca nesne, karakter, bina ve dekorasyonu kullanarak köyünüzü geliştirebilirsiniz.

Yüzlerce büyüleyici görevinde sizleri beklediği oyunu Facebook üzerinde oynayabileceğiniz gibi Android ve iOS cihazlar için yayınlanmış olan versiyonlarını da sitemizden ücretsiz olarak cihazınıza indirebilirsiniz.Ayrıca The Tribez tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.




The Tribez Tanıtım Videosu


PAYLAŞ