Yeni Steve Jobs Filminin Fragmanı Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Yeni Steve Jobs Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-02 09:30:42
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Pek çok ünlü kişinin hayatını konu alan filmler, genellikle o kişiler hayatını kaybettikten sonra çekilir. İşte Steve Jobs'un hayatının anlatılmaya çalışıldığı 'Jobs' filmi de bunlardan biriydi. Ancak şimdi yeni bir Steve Jobs filmi daha geliyor.

Apple'ın ruhunu temsil eden Steve Jobs için gösterilen ilk filmi 'Jobs'u benim gibi pek çok izleyicinin beğenmediğine eminim. Ancak bu sefer ki 'Steve Jobs' filmini beğeneceğime eminim. En azından bugün yayınlanan yeni Steve Jobs filminin resmi fragmanından gördüklerim kadarıyla bunu söyleyebilirim.

Steve Jobs

Yine Apple ve Steve Jobs'un hayatını konu alacak olan filmde önceki filme göre Jobs'un verdiği tepkiler, söylediği sözler ve alıntılar daha da öne çıkarılacak. Aslına bakarsanız Jobs'a layık olan film tam da böyle olmalı. Zira Jobs'un hayatı klasik başarı hikayelerinin daha ötesinde başarıları içerisinde barındırıyor.

Yeni Steve Jobs filminde başrolü X-Men filmlerinde gördüğümüz Michael Fassbender canlandıracak. Sima olarak pek benzemese de oyunculuk yönünden Fassbender, Jobs karakterine çok şey katacak.

Sabırsızlıkla beklediğim ''steve jobs'' filmi ilk olarak 9 Ekim 2015'te ABD'de, 30 Ekim 2015'te ise Türkiye'de gösterime girecek.




Yeni Steve Jobs Filmi Resmi Fragmanı


PAYLAŞ