Yeni Spigen iPhone Kılıfları Gözüktü - Haberler - indir.com

Yeni Spigen iPhone Kılıfları Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-12 17:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yeni Spigen iPhone Kılıfları Gözüktü

Bu akşam itibariyle Apple’ın yeni amiral gemisi serisi olan yeni iPhone modellerini göreceğiz. Canlı bir şekilde yayınlanacak olan lansman kapsamında sadece iPhone değil birçok yeni Apple ürünü göreceğiz. Artık tanıtıma saatler kala yeni sızıntılar ve bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu noktada cihaz aksesuar üretiminin öncü isimlerinden olan Spigen’in yeni iPhone Xs ve Xs Max modellerine yönelik kılıf görselleri ortaya çıktı. Yeni çıkacak olan iPhone modelleri arasında olacak iPhone Xs ve iPhone Xs Max modellerine dair iki kılıf görseli ortaya çıktı. Ancak henüz 6.1 inçlik LCD ekranlı olması beklenen uygun fiyatlı iPhone modelinin kılıfı gözükmüş değil.

Yeni iPhone'lar Twitter Üzerinden Canlı Olarak TanıtılacakYeni iPhone'lar Twitter Üzerinden Canlı Olarak Tanıtılacak

Her iki kılıf görselinin tasarımına bakacak olursak yeni çıkacak olan modellerin varolan iPhone X cihazı ile beraber benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Ancak tahmin edeceğiniz üzere yeni modeller ekran boyutu olarak farkını gösterecek. Yeni kılıflara göre iPhone Xs Max modelinin ekran boyutunun 6.5 inç olduğunu görüyoruz. Normal Xs modeli ise 5.8 inçlik bir büyüklükle geliyor. Hali hazırda ortaya çıkan sızıntılarda da aynı ekran boyutlarının söylentileri yer aldığı biliniyor. Kılıflara göre yeni modellerin çentikli ve çift arka kameraya sahip olacağını görüyoruz.

Uygun fiyatlı gelecek olan 6.1 inçlik ucuz iPhone modelinin ise tek arka kameraya sahip olması bekleniyor. Henüz yeni cihazlar hakkında sınırlı sayıda bilgi yer alırken bu akşam itibariyle resmi olarak Apple’ın yeni modellerini göreceğiz.



PAYLAŞ