Yeni Sharp AQUOS R2 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni Sharp AQUOS R2 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-08 16:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ekran ve televizyon üretimi ile bilinen Sharp'tan son zamanlarda yeni akıllı telefon modelleri görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise yeni ikinci nesil AQUOS R serisi telefon modelleri tanıtıldı. Sharp AQUOS R2 olarak gelen model farklı ekran yapısı ve video kaydı yetenekleri ile dikkat çekiyor. Üst seviye özelliklere sahip olan model gerek tasarımı gerekse performans detayları ile üst seviye bir model olmayı başarıyor. Selfie kamerası ve hoparlör bölümünün üst kısımda yer aldığı cihaz 6 inç ekran büyüklüğü ve 19:9 oranına sahip durumda.

1440 x 3040 piksel çözünürlüğe sahip cihazda WHQD+ yüksek hızlı IPS bir panel bulunuyor. İşlemci tarafında Snapdragon 845'in bulunduğu modelde 4 GB Ram ve 64 GB dahili depolama bulunuyor. MicroSD kart desteğine de sahip olan model Android 8.0 Oreo işletim sistemi ve 3130 mAh'lik bir batarya ile geliyor. Ön yüzeyde 16 megapiksellik kamera yer alırken arka yüzeyde ise çift 16 megapiksel ve 22.6 megapiksellik sensörler bulunuyor.

Video tarafında yetenekli olan model 135 derece açı ile 4K video kaydı gerçekleştirebiliyor ve yapay zeka yardımı ile video esnasında fotoğraflar çekebiliyor. IPX5, IPX8 ve IP6X sertifikalarına sahip olan modelde zengin ses deneyimi bulunurken siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor.





PAYLAŞ